Fruktbar miljøsatsing på Bryn-Helsfyr: Ny, stor leieavtale i Grensesvingen 7
Gå tilbake

Fruktbar miljøsatsing på Bryn-Helsfyr: Ny, stor leieavtale i Grensesvingen 7

30. august 2013

Undervisningsbygg leier ca 5 300 kvm i Grensesvingen 7 på Bryn-Helsfyr. Dermed er bygget, som for tiden er under totalrehabilitering med høye miljømål, nær fullt utleid.

Presseinformasjon
Oslo, 30. august 2013

Oslo Areal inngikk leiekontrakt på ca 12 000 kvm med Miljødirektoratet (tidligere Klif) i september 2012. Nå har Oslo Bystyre godkjent en 10-års leieavtale med Undervisningsbygg på ca 5 300 kvm, hvilket betyr at eiendommen er tilnærmet fullt utleid.

– Utleiesuksessen kommer som følge av de høye miljømålene vi har satt oss for denne eiendommen, sier administrerende direktør Mona Ingebrigtsen i Oslo Areal AS. – Eiendommen vil bli sertifisert med karakteren «Excellent» i BREEAM NOR-systemet. I tillegg er Grensesvingen 7 et forbildeprosjekt på miljømessig rehabilitering i Future Built.

Både Undervisningsbygg og Miljødirektoratet flytter kun noen få meter, blant annet som følge av at Helsfyr er et attraktivt kontorområde med særdeles god offentlig kommunikasjon.

Eiendommen ferdigstilles totalt rehabilitert i fjerde kvartal 2014, og vil gå fra å være et slitent, eldre kontorbygg til å bli et moderne og fremtidsrettet bygg med miljøvennlige og høye arkitektoniske kvaliteter.

– Dette er ikke bare nok et eksempel på at ambisiøse miljøprosjekter verdsettes i leiemarkedet, sier talsmann for Bryn-Helsfyr-samarbeidet, Per Kristian Lundquist i Sandia Gruppen. – Det gjenspeiler også Bryn-Helsfyr-virksomhetenes sterke lojalitet til området, og at nærheten til offentlig kommunikasjon blir stadig viktigere.

For høyoppløselige bilder, kontakt: stig.jensen@bryn-helsfyr.no

For mer informasjon om Bryn-Helsfyr og Bryn-Helsfyr-prosjektet:

Besøk: www.bryn-helsfyr.no – eller kontakt:

Per Kristian Lundquist (koordinator og talsmann i prosjektet)
Telefon: 901 99 016
E-post: lundquist@bryn-helsfyr.no
Følg Bryn-Helsfyr på Facebook

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email