Fritt behandlingsvalg: Apexklinikken hjelper deg med undersøkelse og henvisning
Gå tilbake

Fritt behandlingsvalg: Apexklinikken hjelper deg med undersøkelse og henvisning

8. september 2020

På Apexklinikken i Fyrstikkallen på Helsfyr kan du få vurdering, veiledning og henvisning til videre undersøkelser og operasjoner på privat sykehus på Fritt behandlingsvalg.

Fritt behandlingsvalg betyr at du selv kan velge hvor du vil ha behandling i spesialisthelsetjenesten. Prisen er den samme, uavhengig om du velger offentlig eller privat tilbud, men veldig ofte er det kortere ventetid på private klinikker.

Trenger ikke stå i lang kø

-Veldig mange er ikke klar over at de ikke trenger å stå i lang kø for å få tatt en operasjon eller undersøkelse, sier daglig leder på Apexklinikken Kjetil Nord-Varhaug. Han forteller at en del operasjoner og undersøkelser er satt bort på anbud til private klinikker fordi de offentlige sykehusene ikke har kapasitet til å ta alle operasjonene selv. Det betyr at du har muligheten til å få operasjon mye raskere på en privat klinikk for samme pris som du hadde betalt på et offentlig sykehus.

Les også: «Styrker helsetilbudet med innovativ teknologi»

Samarbeider med privat sykehus i Moss

Apexklinikken samarbeider med Colosseum Faust i Moss, hvor deres to kirurger dr. Kristinn Eiriksson og dr. Tom Henry Sundøen, også jobber.

– Både de og flere andre i spesialistteamet vårt kan vurdere og utrede om videre undersøkelser og/eller operasjon er å anbefale. Da har vi kjennskap til prosessen i Fritt behandlingsvalg og kan veilede så prosessen går så raskt som mulig, forteller Nord-Varhaug. Det er klinikkens vanlig priser som gjelder på denne konsultasjonen, men da får man til gjengjeld time med en gang og slipper å gå å vente.

Les også: «Nytt småkirurgitilbud ved Apexklinikken» 

Gastrokirurgi og ortopedi

Colosseum Faust har avtale om Fritt behandlingssvalg for lyskebrokkoperasjon (kikkhull og åpen) og undersøkelsene ano-rektoskopi (undersøkelse av endetarmen) og koloskopi (undersøkelse av tykktarmen). De har også avtale om operasjon for triggerfinger, ganglion (fot og hånd), fjerning av metall (arm/skulder, hofte/kne/fot), Hallux Valgus, hammertå. Nevrinom – Mortons metatarsalgi, inngrodd negl, Karpal tunnel syndrom og slitasje i tommelens rotledd.

Du kan lese mer om Fritt behandlingsvalg på Apexklinikkens websider og Helsenorge.no

 

Personbildet: Daglig leder Kjetil Nord-Varhaug ved Apexklinikken i midten, kirurg dr. Kristinn Eiriksson til venstre og orteoped dr. Tom henry Sundøen. De jobber alle på Apexklinikken, og legene foretar i tillegg operasjoner på Colosseum Faust i Moss.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Apexklinikken Fritt behandlingsvalg Apexklinikken Fritt behandlingsvalg Apex fasade Apex fasade Oslo  20150527NæringseiendomsbilderFoto: nyebilder.no Oslo  20150527NæringseiendomsbilderFoto: nyebilder.no