Frisk kaffenyhet fra Philips
Gå tilbake

Frisk kaffenyhet fra Philips

5. oktober 2012

Philips, med norsk hovedkontor i Helsfyr Atrium på Bryn-Helsfyr i Oslo, lanserer nye SENSEO® Twist, en serie kaffemaskiner i moderne, lekent design med innovative løsninger som kler enhver kjøkkenbenk.

Ifølge pressemeldingen er dette kaffemaskinene for de som foretrekker en dristig stil og forlanger stor variasjon i kaffeutvalget.

– Vi i Philips vet at kvalitetskaffe er viktig for kaffeopplevelsen, men dagens forbrukere forlanger også at maskinenes design skal matche deres egen stil. Med SENSEO® Twist og lanseringen av nye Friele Frokostkaffe kombinerer vi to ledende merkevarer i kaffeverdenen. Det sier Louise Widmark markedsansvarlig i Philips Consumer Lifestyle, i meldingen.

Det moderne designet har en spennende fargepalett som spriter opp kjøkkenet med fargekombinasjoner som for eksempel ”frisk fuksia/hvit», «limegul/hvit» og «varm blå/sort» .

Friele Frokostkaffe i porsjoner
Samtidig med denne lanseringen kommer også Frieles mest solgte kaffe, Friele Frokostkaffe, i porsjonsputer.

– Friele Frokostkaffe har vært det viktigste produktet i Kaffehuset Friele siden det ble lansert i 1938, og er i dag det mest solgte kaffemerket i Norge. Det er naturlig at vi nå gjør denne favoritten tilgjengelig også for SENSEO®, som er det enkoppssystemet som lager kaffe slik nordmenn flest foretrekker den, sier kaffeeksperten Herman Friele.

– Kaffen i de nye porsjonsputene er aromatisk og balansert med fin syrlighet akkurat som originalkaffen vår! De praktiske porsjonsputene fra Friele fås i mange forskjellige varianter og smaker fra hele verden.

SENSEO® er tilgjengelig hos ledende elektronikkforhandlere fra og med september. Veiledende utsalgspris er fra 999 kr. Les mer om produktene på www.senseo.no/twist

Om SENSEO®-konseptet
Et samarbeid mellom Philips og Kaffehuset Friele.

På ti år har systemet blitt verdens største og mest populære enkoppssystem. Kaffemaskinene i serien kombinerer design og innovasjon, samtidig som det legges stor vekt på å lage kvalitetskaffe til enhver forbruker. Friele Frokostkaffe er på sin side det mest solgte kaffemerket i Norge, og nå fås også Friele Frokostkaffe i porsjonsputer for SENSEO®.

Alle disse kaffeputene er kompostbare, noe som ifølge meldingen gjør dette til den mest miljøvennlige enkoppsløsningen på det norske markedet.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
senseo_pink senseo_pink IMG_5145 IMG_5145