Fra Skøyen til Bryn-Helsfyr…og fra Bryn-Helsfyr til Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Fra Skøyen til Bryn-Helsfyr…og fra Bryn-Helsfyr til Bryn-Helsfyr

19. mai 2009

Det allsidige næringslivet på Bryn-Helsfyr er svært lojalt mot området og nye leietakere tiltrekkes stadig. Siste eksempler på dette er Solland-Gruppen, som har flyttet Oslo-kontoret fra Skøyen, og Schaeffler Norge, som forlenger sitt 16 år lange tilhold i området.

Solland-Gruppen er en av landets ledende tekniske entreprenører. Selskapet ble etablert i 1965 og har nærmere 100 ansatte. Nå har selskapet inngått en leieavtale med Bryn Eiendom og flyttet Oslo-kontoret fra Skøyen til Brynsengveien 2 på Bryn-Helsfyr. Selskapet disponerer 260 kvadratmeter kontorer i byggets første etasje.

– Næringslivet på Bryn-Helsfyr er svært allsidig og mange i vår bransje, både på leverandør- og kundesiden, holder til i området. I tillegg er området mer tilgjengelig for mange av våre ansatte som nå vil spare mye reisetid. Dette er noen av årsakene til at valget falt på Bryn-Helsfyr, sier regionsleder Tom Fjeldstad i Solland-Gruppen.

Schaeffler Norge er en del av Schaeffler-gruppen som produserer roterende og glidende lagre. Med en omsetning på 9,3 mrd euro i 2008, er Schaeffler-gruppen Tysklands største privateide konsern. Schaeffler Norge har hatt tilhold på Bryn-Helsfyr i 16 år og valgte å forbli i området da selskapet fikk behov for nye lokaler. Selskapet har inngått en femårsavtale med Jotne Eiendom om leie av 400 kvadratmeter kontorlokaler i det sentralt beliggende kontorbygget Grenseveien 107.

– Flere aspekter gjorde at vi valgte å bli på Bryn-Helsfyr. Området har mye å by på kommunikasjonsmessig, utmerket kollektivtilbud, mange butikker og kort vei til Gardermoen. I tillegg har vi mange ansatte som bor i nærheten og på øst- eller nordsiden av Oslo og hotellkapasiteten er også betydelig forbedret, sier salgssjef Jan Søreng i Schaeffler Norge AS.

Bryn Eiendom og Jotne Eiendom er blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-prosjektet, et langsiktig samarbeidsprosjekt om felles identitetsbygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet. Andre deltakere er Gasmann Eiendom, Sparebank1 Gruppen, Entra Eiendom, HAS Investment, P.S. Eiendom, BundeBygg, Pecunia Eiendomsselskap, SAAS Eiendom, NCC Property Development, Sektor Eiendomspartner, NAF, Brødrene Jensen, Jahre Eiendom og Sigellen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email