Fortsatt fokus på hygiene Bryn-Helsfyr | Fortsatt fokus på hygiene
Gå tilbake

Fortsatt fokus på hygiene

5. mars 2013

Med etterspørselen etter berøringsfrie produkter øker, lanserer Tork berøringsfri skumsåpedispenser med sensor i prisvinnende design.

SCA Hygiene Products, eieren av hygienevaremerket Tork og med norgeskontor i Grensesvingen 9 på Bryn-Helsfyr, forteller at det i de senere år har det vært økende oppmerksomhet om håndhygiene, et tema som er særlig aktuelt i influensa- og norovirus sesongen.

Som svar på dette lanserer SCA skumsåpe sensor dispenser, en berøringsfri opplevelse i den prisbelønnede Tork Elevation serien. Det nye produktet kombinerer teknologi og design for å møte kundenes behov for optimal hygiene samtidig som toalettrommet får et designmessig løft.

Hygienespørsmål har fått stadig mer oppmerksomhet de siste årene, i forbindelse med pressens fokus på spredning av infeksjoner som influensa og norovirus. I tillegg kommer krav om universell utforming for å sikre at utstyret er enkelt å håndtere for alle. Dette er spørsmål som arkitekter kan måtte forholde seg til i forbindelse med byggeprosjekter som involverer innredning av toalettrom og vaskestasjoner.

Nyheten Tork skumsåpe dispenser sensor sammen med Tork håndtørk dispenser sensor gjør håndhygiene enkelt for alle. Med Tork på toalettrommet kan arkitekter tilby et komplett, berøringsfritt system for håndhygiene i den prisbelønte designserien Tork Elevation.

– Å kunne vaske og tørke hendene uten å måtte berøre såpe- og håndtørkdispenseren, gir brukerne økt opplevelse samtidig som man ivaretar god håndhygiene. Nå kan arkitekter innrede kundens toalettrom med berøringsfri teknologi i lekker design. Alle våre dispensere er tilgjengelige som BIM objekter for de fleste programvarer på vår nettside, sier Line Pedersen Produkt- og Markedssjef for varemerket Tork.

Skumsåpe sensor passer for en rekke miljøer. Omgivelser hvor hygiene er en viktig faktor; helse, næringsmiddel, dagligvare ferskvaredisk eller storkjøkken. Den egner seg vell så godt for kontormiljøer og gjestetoaletter på restauranter og SPA hvor man vil gi interiøret et preg av innovasjon og design. Tork Elevation inklusive sensor dispenserne kan leveres i både sort og hvitt, og har en elegant utforming som er belønnet både med iF Design Award og Red Dot.

(Bilder: SCA/Tork)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
sca_tork_wow-factor sca_tork_wow-factor