Forsvaret inngår rammeavtale med Atea
Gå tilbake

Forsvaret inngår rammeavtale med Atea

18. mars 2016

Atea har inngått en rammeavtale med Forsvarsmateriell IKT-kapasiteter om leveranse av programvarelisenser med tilhørende rådgivning.

Avtalen, som omfatter levering av programvarelisenser samt lisensrelatert rådgivning og support, har en estimert totalverdi på 80-90 millioner kroner årlig og skal dekke hele Forsvarssektorens behov innenfor det angitte området.

– Vi er veldig godt fornøyde med at Forsvarsmateriell IKT-kapasiteter velger Atea som leverandør. Vi skal gjøre vårt ytterste for å levere kvalitet i alle ledd og være en god samarbeidspartner for Forsvaret, sier Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea AS.

Atea, som har hovedkontor i Brynsalléen 2 på Bryn-Helsfyr, vant avtalen etter en åpen anbudskonkurranse og har en varighet på 2 år med mulighet til en forlengelse på inntil 2 år.

Som en følge av omstilling i Forsvaret endret «Forsvarets Logistikkorganisasjon, IKT-kapasiteter» (FLO IKT-kapasiteter), navn til «Forsvarsmateriell IKT-Kapasiteter» med virkning fra 1. januar 2016. Forsvarsmateriell er direkte underlagt Forsvarsdepartementet.

(Bilder: Forsvaret)

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
atea_forsvaret_01 atea_forsvaret_01