Forlenger leieavtalen og utvider helsetilbudet på Helsfyr
Gå tilbake

Forlenger leieavtalen og utvider helsetilbudet på Helsfyr

30. mai 2018

Det tverrfaglige helsesenteret Apexklinikken satser på Helsfyr i 10 nye år – og fortsetter videreutviklingen og veksten innen spesialiserte, supplerende helsetjenester. Nå utvides tilbudet med småkirurgi – med spesialist på laget og ny operasjonssal.

Klinikken er et privat tilbud med spesialister på en rekke felt innen muskelskjellettplager og psykiske lidelser. Den har plassert seg både i primærhelsetjenesten og i leddet mellom denne og spesialisthelsetjenesten (sykehusene) – og er blitt det regionale spesiallistsenteret på Østlandet. Klinikken har Norges største miljø innen bruk av diagnostisk ultralyd ved siden av klinisk undersøkelse.

10 nye år på Helsfyr

Nå har klinikken forlenget leieavtalen i Fyrstikkalleen 3, der den disponerer ca 1000 kvm med treningsfasiliteter og 22 behandlingsrom med ca 30 medarbeidere – med 10 nye år.

– Vi trives veldig godt på Helsfyr, og områdets helt unike tilgjengelighet via all typer kollektivmidler blir bare viktigere og viktigere for klinikkens ansatte, pasienter og samarbeidspartnere. Vi har viktige samarbeid med en rekke ulike aktører i nærheten – og det er kjempespennende å være med på områdets raske forvandling mot en mer levende del av byen. Vi har også bedriftsavtaler, både i forhold til forebyggende helse og sykefraværsoppfølging ved arbeidsplassene – og ser derfor med glede på alle de nye bedriftene som etablerer seg i nærheten , sier Kari Dahl Gullikstad, assisterende daglig leder ved klinikken.

Utvider med småkirurgi – og bygger ny operasjonssal

Samtidig utvides tilbudet med småkirurgi. Apexklinikken har knyttet til seg Dr. Kristinn Eiriksson, spesialist innen generell- og gastroenterologisk kirurgi – og bygger ut med en liten operasjonssal.

– Inntil den nye operasjonssalen er klar tar Eiriksson imot pasienter til undersøkelse og utredning – med mageplager, lyske, tarm og brokk som hovedområde, forteller Kari Dahl Gullikstad.

Til daglig jobber Dr. Eiriksson på Volvat med fedmekirurgi, brokkkirurgi,  galleveislidelser, endetarmsproblematikk og utredning av generelle magesmerter. Han har bred erfaring med behandling av brokk, og gjennomfører årlig mellom 100 og 150 laparoskopsike lyskebrokkoperasjoner (TEP) i privat regi.

På Apexklinikken skal Dr. Eiriksson jobbe med gastroenterologiske undersøkelser, og utfører mindre operasjoner som inngrodde negler, fjerning av føflekker, fjerning av lipom, talgcyster og andre hudforandringer.

Åpner for spennende, tverrfaglig samarbeid

– Med Dr. Eiriksson på laget har vi nå en fagkompetanse hvor vi kan samarbeide om nye pasientgrupper, bl.a. pasienter med ACNES (abdominal cutaneus nerve entrapment syndrome), som er en perifer nerveavklemming som kan stå for så mye som 30 % av alle tilfeller av diffuse magesmerter, forteller osteopat Lars Martin Fischer ved Apexklinikken.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Oslo  20150527NæringseiendomsbilderFoto: nyebilder.no Oslo  20150527NæringseiendomsbilderFoto: nyebilder.no