Følger opp markedssuksess med ny generasjon konferansehøyttalere
Gå tilbake

Følger opp markedssuksess med ny generasjon konferansehøyttalere

28. februar 2023

Jabra med norgeskontor på Bryn lanserer i dag neste generasjon konferansehøyttalere for hybridarbeid.

Konferansehøyttalerne Speak2 75, Speak2 55 og Speak2 40 er oppfølgerne til Jabras markedsledende Speak-serie, som i følge selskapet nå er solgt i over ni millioner eksemplarer globalt.

Med teknologi som full duplekslyd, retningsstyrte mikrofoner og normalisering av stemmenivå skal den nye generasjonen sikre at at du både hører alt som blir sagt – og selv  blir hørt. Speak2 75 er i tillegg verdens første konferansehøyttaler med en indikator for mikrofonkvalitet.

«Hybridarbeid har endret måten vi møtes på, og 80 prosent av alle møter foregår nå delvis hybrid eller helt virtuelt*. Den nye, bærbare Speak2-serien er utviklet for alt den hybride arbeidsdagen byr på, som konferansemøter, en-til-en-samtaler, mediastrømming og presentasjoner, skriver selskapet i en pressemelding.

Alle skal bli hørt og lyttet til

42 prosent oppgir at de ikke kan høre alt som blir sagt i møter*, men med Speak2 75, Speak2 55 og Speak2 40 skal dette være et tilbakelagt kapittel. For at alle møtedeltakere ikke bare skal føle at de blir hørt, men også lyttet til, er Speak2 utviklet for å overgå standard konferansehøyttalerytelse. Full duplekslyd gjør at personer som snakker samtidig får mer naturlig, toveis dialog – som om man møtes fysisk.

Alle konferansehøyttalerne har også innovativ teknologi for normalisering av stemmenivå og retningsstyrte mikrofoner som fjerner bakgrunnsstøy for krystallklar lydregistrering.

Speak2-serien har et lekkert, moderne design med kvalitetsmaterialer og 100 prosent bærekraftig høyttalerstoff. Den intuitive grenseflateringen lyser når konferansehøyttaleren er i samtalemodus og ikoner viser funksjonene.

Toppmodell med toppklasselyd og indikator for mikrofonkvalitet

Jabra Speak2 75 har i tillegg en spesialutviklet indikator for mikrofonkvalitet. 360-graderslysringen viser hvor godt stemmen gjengis av mikrofonene for å gi den som snakker trygghet om at stemmegjengivelsen høres profesjonell ut uansett hvor vedkommende jobber fra. Speak2 75 har også en full-range 65mm høyttaler som leverer en kraftig lydopplevelse.

Plug and play

Speak2-serien har sømløs plug-and-play-tilkobling. Speak2 40 har USB-kabel og Speak2 75 og Speak2 55 kan brukes trådløst. Serien er utviklet for å fungere med alle ledende virtuelle møteplattformer og har IP64-beskyttelse mot støv og vann.

– Lydklarhet er fundamentalt for at alle ansatte skal føle seg inkludert i hybride møter. Derfor har Jabra tatt utfordringen med å re-utvikle den verdensledende Jabra Speak-serien med bedre ytelse og brukeropplevelser. Speak2-serien er utviklet for at hybride ansatte hører og blir hørt, slik at stemmen til de som jobber fleksibelt hjemme og på kontoret også betyr noe, sier Aurangzeb Khan, SVP for samarbeidsløsninger i Jabra.

Speak2-serien – nøkkelfunksjoner:

• Fire retningsstyrte støyfjernende mikrofoner med innovative teknologi for fjerning av bakgrunnsstøy
• Avansert full duplekslyd
• Teknologi for normalisering av stemmenivå
• Utviklet for å fungere med alle ledende virtuelle møteplattformer som Microsoft Teams, Google Meet og Zoom
• IP64-beskyttelse mot støv og vann

Speak2 75:

• Superwideband-lyd og full-range 65mm høyttaler
• Indikator for mikrofonkvalitet
• Opptil 33% bærekraftige materialer (fra mekaniske deler)
• Enkel tilkobling med Microsoft Swift Pair
• Plug-and-play
• Opptil 32 timer trådløs batteritid
• Microsoft Teams Rooms og Zoom Rooms

Speak2 55 og Speak2 40:

• Plug-and-play og Speak2 55 har opptil 12 timer trådløs batteritid
• Består av over 50% bærekraftige materialer (fra mekaniske deler)

Speak2 er tilgjengelig i slutten av mars 2023 til følgende veiledende utsalgspriser eks. mva.

Speak2 75 NOK 3.408
Speak2 55 NOK 1.699
Speak2 40 NOK 1.498

Mer informasjon: www.jabra.com/speak2

*Jabra Hybrid Ways of Working Global Report 2022

Kilde og bilder: Jabra

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email