Flere storavtaler til Techstep
Gå tilbake

Flere storavtaler til Techstep

21. april 2023

Bryn-baserte Techstep ble i mars tildelt en rammeavtale med Sykehusinnkjøp HF og en leveransekontrakt med en stort selskap i energisektoren. Nå har selskapet signert en avtale med Widerøe Ground Handling.

Techstep med hovedkontor i Brynsalleen 4 på Bryn i Oslo er en helhetlig tilrettelegger av mobilteknologi. Det børsnoterte selskapet har over 300 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Polen. Formålet er å skape positive endringer i arbeidslivet ved å tilrettelegge for at folk kan jobbe mer effektivt, trygt og bærekraftig.

Selskapet meldte i mars om en rammeavtale med Sykehusinnkjøp HF, det nasjonale innkjøpsorganet for den norske spesialisthelsetjenesten, med et potensial på inntil 650 millioner kroner over en fireårsperiode. Ifølge meldingen skal Techstep levere mobile enheter til alle offentlige helseregioner og sykehus i Norge.

Kort tid etter meldte selskapet om en kontrakt på leveranse av tjenesten Techstep Managed for 2600 enheter i et stort norsk selskap i energisektoren.

Nå har Techstep signert en avtale med Widerøe Ground Handling, Norges største leverandør av bakkebaserte handling-tjenester for passasjerer, fly, frakt og post. Techstep skal levere tjenesten SmartControl til selskapets 1800 ansatte i Norge. Med løsningen vil Widerøe Ground Handling outsource sin Mobile Device Management (MDM)-plattform og oppnå fordeler som enklere drift og vedlikehold samt sikrere arbeidsenheter for personalet.

Techsteps SmartControl-eksperter står for implementering, support og proaktive tjenester, og vil sikre hele mobiløkosystemet i kundens virksomhet. Dette skal sikre at kundens enheter og app’er alltid er compliant, sikre og oppdaterte.

Widerøe Ground Handling AS håndterer nær 167,000 fly-turnarounds per år, er tilstede ved 42 lokasjoner i Norge, og leverer til  flyselskaper som Widerøe Flyveselskap, SAS, KLM, Air France, Norwegian og Lufthansa..

Techstep ble ifølge meldingen valgt grunnet sin kompetanse innenfor Mobile Device Management og det mobile økosystemet. Avtalen på minst 12 måneder har en totalverdi på NOK 900 000 årlig.

Bildet: Techstep signert en avtale med Widerøe Ground Handling, Norges største leverandør av bakkebaserte handling-tjenester for passasjerer, fly, frakt og post.

Kilde og bilde: Techstep

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email