Flere Cisco-priser til Datametrix
Gå tilbake

Flere Cisco-priser til Datametrix

13. juni 2012

Datametrix, med hovedkontor i Grenseveien 95 på Bryn-Helsfyr i Oslo, ble i april kåret til ”Service partner of the Year North” av det verdensledende teknologiselskapet Cisco.  Nylig fikk Datametrix ytterligere tre Cisco-priser her hjemme.

Ifølge en melding fra selskapet gjelder dette «Data Center Partner of the Year», «Enterprise Partner of the Year» og «Service Partner of the Year».

– Ciscos løsninger og teknologi har vært kjernen i vår virksomhet de siste to tiårene, og der er derfor viktig for oss å vinne disse prisene av to grunner: De bekrefter at vi har markedets beste kompetanse på Cisco og de har stor betydning for vårt salgs- og markedsarbeid. I år er vi særlig fornøyd med at vi er kåret til årets servicepartner både i Norge og Nord-europa, sier administrerende direktør Svein Lerkerød i meldingen.

Datametrix har gjennom mange år vunnet priser i Ciscos årlige prisutdeling, Kriteriene for å vinne prisene er de samme år for år og blant de viktigste er omsetningsvekst, kundetilfredshet og kompetanse. I tillegg vektlegges også innovasjon, proaktivitet, markedsaktiviteter, engasjement og bruk av programmer.

– Serviceprisen henger høyest for oss, da den blant annet bekrefter at vi har høy kundetilfredshet, sier Lerkerød.

Datametrix satsning på Cisco har ifølge meldingen gitt selskapet Gullpartnerstatus hos Cisco gjennom blant annet at Datametrix´ tekniske personell har de høyeste sertifiseringer innenfor de ulike teknologi- og løsningsområder. Kompetansesatsningen gir økt salg og kundetilfredshet, og er en viktig årsak til at Datametrix også vinner partnerpriser.

– I Datametrix står kompetanse og service alltid i høysetet. Det dokumenterer vi gjennom sertifiseringer og priser. Et av de fag- og forretningsområdene vi har investert tungt i siste par år er datasenter, og da er det en fin bekreftelse på vår kompetanse at vi vinner ”Data Center Partner of the Year”, sier Lerkerød.

Bilde av administrerende direktør Svein Lerkerød (Foto: Datametrix)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email