Fjordland serverer torskefilét med grønnsaker
Gå tilbake

Fjordland serverer torskefilét med grønnsaker

5. mars 2012

Fjordland, som har hovedkontor i Brynsengveien 10 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har lansert  renskåret torskefilet i hvit saus med grønnsaker og naturris.

Måltidet på 480 gram består av torskefilet i hvit saus med grønnsaker og naturris, og inneholder mye grønnsaker både i sausen og i risen. Dette er ifølge produsenten en klassisk, norsk fiskerett som smaker som hjemmelaget.

Retten er nøkkelhullsmerket.

Ingredienser
Fisk i saus med grønnsaker (67 %): Torsk (44 %), helmelk, gulrot, fløte, selleri, kålrot, purreløk, løk, vann, modifisert stivelse, creme fraiche, salt, aroma (inneholder skalldyr), eddik, bestrålt krydder (bl.a. chili). Naturris med grønnsaker (33 %): naturris (66%), tomat, løk, gulrot, salt. Retten inneholder 25 % grønnsaker.

Mer på www.fjordland.no

Kilde og bilde: Fjordland

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email