Festdag med storkamp, fanzone-aktiviteter og matfestival på Valle 16. mai
Gå tilbake

Festdag med storkamp, fanzone-aktiviteter og matfestival på Valle 16. mai

15. mai 2022

Storoppgjør mellom hjemmelaget Vålerenga og Hamkam, aktiviteter og konkurranser for barn og voksne og spennende mat fra ulike verdensdeler. Tirsdag 16. mai har du 1000 gode grunner til å ta turen til Valle ved Helsfyr.

Kjøp billetter til kampen her.

Kampen starter kl. 20.00 – men Vålerenga Fotball anbefaler sterkt at du møter opp tidlig å få med deg alt som ved stadion i timene før.

Full fest fra klokken 17.00

For i t tillegg til at det vil koke på stadion under kampen, er det lagt opp til nydelig oppladning i Fanzone fra klokken 17.00.

Åpne serveringssteder og matfestival

Begge de to lokale spisestedene, supporterpuben ØST i stadionbygget og nabolagsrestauranten Trewerket i nabobygget Valle Wood er åpne og serverer som alltid mat og drikke av ypperste kvalitet. Men det kan være lurt å forhåndsreservere bord.

I tillegg blir det for første gang arrangert matfestival på torget utenfor, med foodtrucks fra Dominos, Der Peppern Gror, Go Grilla, Streets of Bangkok, Potetbaker’n.

«Med godbiter fra noen av verdens med populære matkulturer, kan vi invitere til tidenes første matfestival i Fanzone. Det betyr at du kan ta middagen på torget utenfor stadion og smake på delikatesser fra noen av verdens mest populære matkulturer. Fra Fanzone kan du nå ta turen til India, Thailand, USA, og Italia», skriver VIF Fotball på sine nettsider.

Vålerenga janitsjar

Klokken 18 kommer Vålerenga janitsjar for å sette feststemningen og skape show med klassiske Vålerenga-låter.

Aktiviteter for aldre aldre i Fanzone

I tillegg vil flere av klubbens partnere sørge for massevis av aktiviteter, konkurranser og giveaways for både barn og voksne. Følgende partnere møter deg i Fanzone; OBOS, Fortum, Coca Cola, Intersport, Sjappa, Verisure, Viken Fiber Altibox og Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn.

Spesialtilbud for russen

Vålerenga Fotball vil fylle stadion med kongeblått og rødt og tilbyr russen billetter til kun kroner 100,- midt på Oslo Taxi-tribunen.

«Ta med deg noen med-russ og lad opp til nasjonaldagen med vorspiel på Oslo øst», skriver klubben – som understreker at russen må ha på russedressen under kampen.

Russebilletten kjøper du HER og promokoden er russ22

Kilde og bilder: Vålerenga Fotball

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email