«En hyllest til Bryn» – Feiret massivt graffiti-kunstverk
Gå tilbake

«En hyllest til Bryn» – Feiret massivt graffiti-kunstverk

7. september 2022

På to uker har et knippe kreative Oslo-kunstnere forvandlet en grå og naken vegg til et fargerikt kunstverk som gir nytt liv til omgivelsene ved krysset Tvetenveien/Brynshøgda på Bryn. Tirsdag 6. november var det visning i regi av grunneier Bryn Eiendom.

Selskapet besitter en betydelig eiendomsportefølje på Bryn, og vil med prosjektet bidra til å skape et mer fargerikt og inspirerende uteområde.

– Som en stor og langsiktig aktør på Bryn er vi opptatt av å bidra til trivsel for leietakere og alle andre i nærområdet. Dette handler ikke bare om innearealer, men også uteområdene. Vi tente på ideen om å få utsmykket en tom langvegg med et stort kunstverk som virkelig synes. Vi synes det har blitt kjempeflott – og får mange positive tilbakemeldinger, sier eiendomssjef Trine Lise Myrengen i Bryn Eiendom.

Les også: «Sniktitt på Dyrk Bryn! lørdag 3. september»

Gjennom kunstnerlig leder for prosjektet, Marthe Hem, ble det samlet et knippe dyktige writere. I løpet av knappe to uker har de skapt en massiv wall of fame med både gjenkjennelige Bryn-motiver og legendariske piecer fra Ridder, Jame, Diana Kinnerød og Kazy.

– Dette er en 250 kvadratmeters hyllest til Bryn og noen ordentlige norske graffitilegender. Takk til vår oppdragsgiver Bryn Eiendom som tør, sier Marthe Hem.

I strålende septembersol, og med lett servering og passende bakgrunnsmusikk, ble det tirsdag 6. september holdt visning for blant annet leietakere, beboere og andre i nærområdet.

Prosjektet og den fysiske markeringen føyer seg inn i rekken av gryende initiativ og planlagte aktiviteter i området fremover.

– Mange gode krefter jobber nå – både hver for seg og sammen – for å skape et mer levende Bryn. Vi er glade for å kunne bidra og gleder oss til alt som skal skje fremover, sier Myrengen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email