Feirer Fjordland-middag nr 100 millioner
Gå tilbake

Feirer Fjordland-middag nr 100 millioner

13. februar 2012

Fjordland, med hovedkontor i Brynsengveien 10 på Bryn-Helsfyr, markerer 100 millioner fortærte middager med over 300 gavekort til heldige Fjordland-spisere.

I løpet av februar/mars vil Fjordland-middag nr 100 millioner settes til livs. Dekker man et langbord rundt ekvator og serverer 100 millioner mennesker samtidig rekker det så langt som 1,5 gang rundt jordkloden. ”Dette er stort og skal feires” smiler Kathrine Hoel, ansvarlig for middager i Fjordland, i en pressemelding. ”Vi har lyst å gjøre litt stas på de som spiser maten vår og har gjemt over 300 gavekort i Fjordlandpakningene” forteller  middagssjefen.

Da Fjordland introduserte fersk ferdigmat til det norske folk i 1997 var det få som trodde ferdigmaten ville vokse seg så stor. Siden den gang er både dystre spådommer og fordommer gjort til skamme. Med et sterkt kokketeam i ryggen og ernæringsfysiolog som fokuserer på nøkkelhull, er holdningene til ferdigmaten endret.  Nå nytes det rundt 11 millioner Fjordland-middager årlig. Det er ifølge meldingen blitt et begrep å ta en Fjordland, og middagene spises av både stjernekokker, kjendiser og helt vanlige mennesker.  

”Og nå kan over 300 av disse bli opptil 25.000 kr rikere” avslutter Hoel, som gleder seg til å gyve løs på de neste 100 millioner middagene.

Kilde og bilde: Fjordland

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email