Extra-glede!
Gå tilbake

Extra-glede!

26. november 2014

HLF kom på en meget flott tredje plass blant alle søkerne til årets Extramidler, med til sammen 9,1 millioner kroner fordelt på 15 prosjekter.

Det skriver Hørselshemmedes Landsforbund (HLF), som har hovedkontor i Brynsveien 13 på Bryn-Helsfyr, på sine hjemmesider.

– Dette er et svært gledelig resultat, og tidenes nest beste for HLF, sier fagsjef prosjekt Steinar Birkeland. Han fremhever at midlene vil komme godt med, og vil gi hørselssektoren en unik mulighet til å utvikle nye metoder og gi ny kunnskap til nytte og glede for landets hørselshemmede.

Ikke bare er det kommet til mange nye prosjekter, i tillegg til de som nå går inn i år to og tre. Flere av prosjektene går rett inn til kjernen av hørselssaken:

God lyd i barnehagen, informasjon til eldre tunghørte, likeverd i arbeidslivet for hørselshemmede, samhandling interkommunalt -Romsdalsmodellen, HøreGuiden – utvikling av et verktøy for god kommunikasjon mellom audiograf og bruker, og lavterskel informasjonstilbud om hjelpemidler.

Samlet delte Extrastiftelsen ut rekordhøye 232 millioner kroner fordelt på 538 prosjekter. Midlene kommer fra overskuddet til Norsk Tippings Extraspill.

På bildet ser du, fra venstre, en svært glad gjeng: Rektor Berit Tollefesen (HLF Briskeby), leder Glenn Storsletten (HLFU), daglig leder Inge Thorsen (HLF Briskeby), Tone Østby Segtnan (HLF Briskeby), generalsekretær Anders Hegre og fagsjef prosjekt Steinar Birkeland.

Hele HLFs tildelingsliste finner du her.

(Bilde: HLF)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
hlf_Extraglede2015_2 hlf_Extraglede2015_2