Evidi ansetter kommersiell direktør
Gå tilbake

Evidi ansetter kommersiell direktør

1. juni 2023

IT-selskapet Evidi, som blant annet har kontorer i Helsfyr Panorama på Helsfyr i Oslo, fortsetter sin vekstreise. Nå styrker selskapet teamet med tilgangen av Erlend Bjorstad, som bringer med seg flere års verdifull kommersiell ledererfaring.

Bjorstad påtar seg i følge en pressemelding rollen som direktør med særlig ansvar for strategiske kommersielle vekstinitiativ. Bjorstad kommer fra en lederrolle hos SAS Institute, der han de siste årene har arbeidet bredt med vekst både i Norge og Norden. Han viser og til flere års erfaring med kommersiell ledelse hos Microsoft.

Les også: «Puzzel utnevnt som mest innovative europeiske CCAAS-leverandør»

«I tillegg til en bred kommersiell ledererfaring, har Bjorstad gjennom mange år demonstrert et lidenskapelig engasjement for å utforske og skape kreative partnerskap og forretningsmuligheter. Han har også betydelig erfaring som sparringspartner for ulike virksomhetsledere og bedriftsstyrer», skriver selskapet i meldingen.

Jeg lever og ånder i mitt virke. Det handler ikke bare om å levere, men også om å utfordre og utvikle meg selv og de rundt meg. Ambisjoner og intensjoner spirer godt i åpent landskap, og en transparent tilnærming sikrer at alle involverte forstår retningen vi ønsker å bevege oss i. Min erfaring er at de rundt oss, både internt og eksternt, da vil være med og påvirke den reisen. Det blir det resultater av, sier Bjorstad.

Les også: «Solid start på året for Helsfyr-baserte Goodtech»

Evidi besitter en helhetlig ekspertise på rådgivning, endringsledelse, utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger, herunder fysisk- og skybasert infrastruktur, kritiske forretningsapplikasjoner som ERP, CRM, data- og integrasjonsplattformer så vel som datamodellering og analyse. Dette gjør Evidi til Norges mest komplette tilbyder av produkter og tjenester med Microsoft-teknologi i sentrum.

«Evidis samlede kompetanse og teknologiplattform setter virksomheter i stand til å kontinuerlig videreutvikle seg og innovere – nyskapende, sikkert og kostnadseffektivt. Samspillet mellom mennesker, forretningsprosesser og teknologi skaper bedre virksomheter, som er rigget for å gripe mulighetene», skriver selskapet.

Les også: «Flere storavtaler til Techstep»

Evidi AS består av rundt 410 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Asker, Tønsberg, Sarpsborg, Halden. Aggregert omsatte selskapet for MNOK 530 i 2022.

Kilde og bilde: Evidi.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email