Everbridge i samarbeid med LINK Mobility
Gå tilbake

Everbridge i samarbeid med LINK Mobility

17. mars 2021

Teknologiselskapet Everbridge med norgeskontor i Helsfyr Atrium har valgt LINK Mobility som partner på sms-kommunikasjon for sine verdensledende løsninger for befolkningsvarsling.

Selskapene skal samarbeide for å sikre gode og robuste varslingsløsninger som bidrar til å holde innbyggere i en rekke land trygge under kritiske hendelser.

Everbridge leverer såkalte Critical Event Management (CEM)-løsninger for effektiv, sikker befolkningsvarsling og -kommunikasjon ved kritiske hendelser. I 2020 bisto selskapet over 5 400 kunder over hele verden med å håndtere kritiske hendelser ved å nå ut til mer enn 600 000 000 mennesker i over 200 land.

Les også: «Bruker Everbridge-løsning for koronavarsling til nordmenn i utlandet»

«Vi er veldig fornøyde med at Everbridge har valg LINK Mobility som partner og leverandør av SMS i deres varslingssystemer. Vi er sikre på at dette samarbeidet vil støtte Everbridge´s lavering av stabile og sikre meldinger til kundene,» sier Jan Tore Kjær, Salgs- & Markedsdirektør hos LINK Mobility, i en melding.

Les også: «Styrker norske myndigheters befolkningsvarlsling under koronakrisen»

«Vårt partnerskap med LINK Mobility styrker våre robuste kommunikasjonsmuligheter som hjelper organisasjoner å forutse og svare på naturlige, menneskeskapte og digitale kritiske hendelser over hele verden,» sier Javier Colado, Senior Vice President, International Sales, Everbridge.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email