Ettåring vant arbeidsmiljøpris
Gå tilbake

Ettåring vant arbeidsmiljøpris

15. februar 2019

«Vi vant gull! Den gjeve arbeidsmiljøprisen for ULNA-barnehagene gikk til Valle Hovin Idrettsbarnehage i år! Hipp hurra for oss????En spennende fagdag etterfulgt av ULNAS bursdagsfeiring»

Det skrev Valle Hovin Idrettsbarnehage på sine Facebook-sider den 9. februar.

Barnehagen åpnet dørene til sine nye lokaler i Intility Arena ved Bryn-Helsfyr høsten 2017 – med offisiell åpning i januar 2018.

«Vi ligger sentralt til i et spennende område, og har både fine grøntareal, parker og mange ulike kulturelle muligheter tilgjengelig i hverdagen» skriver barnehagen på sine websider.

Barnehagen består av flere temarom, kreative fellesareal og et stort uteområde – som alt innbyr til fysisk aktivitet og lek for alle aldre. Det er i tillegg seks avdelingsrom, fordelt på over 100 barn fra 0-6 år. Barnehagen har fokus på turer og uteliv, og at barna får utforske hva Oslo har å tilby. Felles opplevelser skal gi barnegruppen rom for nysgjerrighet, undring, gode samtaler og refleksjon seg imellom.

Idrettsbarnehagen er den første i Norden som har inngått samarbeid med en toppidrettsklubb, Vålerenga.

«VIF og ULNA-barnehagene har et godt samarbeid, der vår felles intensjon er å skape et inkluderende miljø. Sammen ser vi viktigheten av idrett og fysisk aktivitet; hvordan dette er med å fremme fellesskap og integrering for barn og unge. Vi skal være en solid bidragsyter i arbeidet med sosial utjevning, der helhetlig og tidlig innsats for enkeltbarn og familier står sentralt. Barnehagens tilhørighet i Intility Arena bidrar til et utstrakt og nært samarbeid mellom Vålerenga Fotball/ Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn og ULNA-barnehagene»

Det fysiske rommet i barnehagen er tilrettelagt for god og aktiv lek – som også skal bidra til mestringsopplevelser, nysgjerrighet og godt samspill mellom barna i barnehagen.

«Valle Hovin Idrettsbarnehage skal være en arena hvor barna har en tilhørighet, hvor gode relasjoner dannes og der latter, lek og glede preger hverdagen for store og små. Barndommens gode minner skapes i fellesskapet vårt – hvor hvert enkelt barn skal føle seg trygt, verdifullt og anerkjent» skriver barnehagen på sine websider.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Miljøfoto Valle på Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Miljøfoto Valle på Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Valle Hovin barnehage 3 Valle Hovin barnehage 3 Miljøfoto Valle på Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Miljøfoto Valle på Helsfyr. Foto: Bryn-Helsfyr-samarbeidet Valle Hovin Barnehage Valle Hovin Barnehage