Etablerer nordisk hovedkontor i Grenseveien 92
Gå tilbake

Etablerer nordisk hovedkontor i Grenseveien 92

18. august 2015

SCA Hygiene Products AS flytter sitt norske hovedkontor noen hundre meter, til Grenseveien 92 på Bryn-Helsfyr. De har inngått en åtteårs leiekontrakt for et areal på til sammen 1360 kvadratmeter og 30 parkeringsplasser.

– Vi er svært glade for å kunne ønske SCA velkommen som leietaker hos Entra. SCA flytter fra andre lokaler på Helsfyr og jeg gleder meg over at de dermed understreker lojaliteten til området. Grenseveien 92 ligger i umiddelbar nærhet til kollektivknutepunkt og vil fortsette å utvikle seg som et attraktivt område for kontorarbeidsplasser, sier Mona Aarebrot,  regiondirektør for Stor-Oslo i Entra, i en melding.

Renovering av lokalene er i gang og SCA flytter inn 1. desember i år.

– SCA er inne i en spennende utvikling og ønsket seg moderne og fleksible lokaler. Vi har lang erfaring med Helsfyr og ønsket at også våre nye lokaler skulle være i samme område. Planlegging av flytteprosessen er i full gang og nå gleder vi oss til å komme inn i nye lokaler, sier Bjørn Øyrås, administrerende direktør i SCA Hygiene Products AS.

SCA føyer seg dermed inn i den lange rekken Bryn-Helsfyr-virksomheter som bekrefter sin tilfredshet med området gjennom valg av lokalisering. En undersøkelse gjennomført av Bryn-Helsfyr-samarbeidet på forsommeren viser at så mange som 9 av 10 virksomheter velger å bli i samme bygg eller flytte innenfor Bryn-Helsfyr-området når deres leiekontrakter utløper.

Grenseveien 92 er opprinnelig tegnet av F.S.Platou, og er fra 1966. I 2006 ble bygget omfattende rehabilitert. Bygget har gode profileringsmuligheter, representativt inngangsparti og bemannet resepsjon. Bygget har møteromsenter, flott kantine, oppgradert treningsrom med tilhørende garderober med dusj. Store glassflater og gode lysforhold bidrar til et godt arbeidsmiljø. Grenseveien 92 ligger i kort gangavstand til kollektivtransport med T-banelinje 1, 2, 3 og 4 samt bussholdeplasser i flere retninger og flybuss.

Entra er blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømme- og merkevarebygging av området som Oslos knutepunkt for næringsvirksomhet.

Foto Chris Harrison

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
entra_grenseveien_92_2,jpg entra_grenseveien_92_2,jpg