Et partnerskap som satser på lokalsamfunnet
Gå tilbake

Et partnerskap som satser på lokalsamfunnet

30. august 2022

Gastro Catering, en del av det Bryn-baserte 4Service-konsernet – har signert en ny avtale med Vålerenga Hockey for partnerskapsarbeidet, som dermed fortsetter i to nye år.

Siden oppstart har Vålerenga Ishockey stadig jobbet for å ta et større samfunnsansvar og satset stort på det sportslige i Oslo Øst. Klubben satser sterkt på lokalsamfunnet der menneskene står i sentrum, ifølge en melding om den nye avtalen.

– Vi har sett at 4Service, med Gastro Catering i spissen, satser høyt. Men de innfrir, og det er grunnen til at dette partnerskapet fungerer så bra. Maten og menneskene har gjort at vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger på den servicen de leverer, forklarer Glenn Jensen, markedssjef i Vålerenga Ishockey.

Den kombinerte leverandør- og sponsoravtalen har en varighet på to nye år. Mat- og servicetjenester til Jordals sponsorpool skal fremdeles leveres gjennom merkevaren Gastro Catering, som er en del av 4Service med hovedkontor i Brynsalleen 4 på Bryn i Oslo.

– Vi ønsker å tilby den beste serveringen man kan få på et idrettsarrangement. Derfor er det ekstra gøy når tilbakemeldingene er gode. Vi mener at 4Service og Vålerenga spiller godt på samme lag, sier Marius Pedersen, Chief Marketing Officer i 4Service.

Vålerenga Ishockey ønsker å være et lyspunkt i folks hverdag og jobber for å gi alle en sjanse – både på banen og utenfor:

– Vi ønsker å være et samlingspunkt for nærmiljøet og tilbyr ulike aktiviteter fra morgen til kveld. Jordal Amfi har blitt en fantastisk arena, der barna er en av våre viktigste målgrupper. De er jo fremtiden vår og vi er veldig glade for at arenaen blir mye brukt, sier Jensen.

I over ti år har 4Service brukt sine matarenaer for å samle mennesker og skape sosiale møteplasser.

– Vålerenga Ishockey er en klubb som er veldig tydelige på hva de står for. Derfor er det ekstra gøy at samarbeidet fungerer så bra og at vi kan sponse dem på veien videre. Kanskje vi kan bidra til at «bøtta» kommer tilbake til Jordal? avslutter Pedersen.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email