Enda en stor leietaker til Bryn-Helsfyr
Gå tilbake

Enda en stor leietaker til Bryn-Helsfyr

29. august 2017

Bryn-Helsfyr-området er under utvikling til en enda mer levende, bærekraftig del av byen – og fortsetter å tiltrekke seg spennende virksomheter og attraktive leietakere. Nå har Arbeids- og velferdsdirektoratet signert en leieavtale for totalt 20 600 kvm i nybygget Fyrstikkalleen 1 på Helsfyr.

Eiendommen, som ligger rett ved kollektivknutepunktet på Helsfyr, er under oppføring og vil bestå av tre nye og topp moderne kontorbygg med sammenvevde, innholdsrike fellesarealer. Direktoratet flytter inn i to av byggene i 2020. Ferdig utbygget blir det 39 000 kvm i eiendommen, som dermed fortsatt har plass til en eller flere andre leietakere i det siste nybygget.

«Bryn-Helsfyr-området er inne i en spennende utvikling til en enda mer levende, bærekraftig del av byen – og er et attraktivt kontorområde for både private og offentlige aktører. Leiekontrakten med Arbeids- og velferdsdirektoratet er stor og viktig for JB Ugland, og vi ser frem til å samarbeide med leietaker om å skape et moderne og godt kontorprosjekt.» sier adm.dir. i JB Ugland Eiendom, Bjørn Vedal.

JB Ugland Eiendom AS, som er hovedeier i prosjektet, er en stor eiendomsaktør på Sørlandet som i den senere tid også har satset bevisst i Oslo-markedet. Vedal er engasjert for utvikling og gjennomføring av prosjektet, som er tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter. Thomas Bagn, partner og rådgiver i Malling & Co Næringsmegling, er rådgiver for utleie av eiendommen.


Bildet: Arbeids- og velferdsdirektoratet har signert leieavtale for totalt 20 600 kvm i Fyrstikkalleen 1 på Helsfyr

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Fyrstikkalleen 1 Inngang Fyrstikkalleen 1 Inngang