En vital og livskraftig 20- åring!
Gå tilbake

En vital og livskraftig 20- åring!

14. juli 2017

I 2017 fyller Impact 20 år. I konsulent- og rekrutteringsbransjen, som til tider preges av døgnfluer, er 20 år bokstavelig talt en voksen prestasjon.

I jubileumsrusen er det på sin plass å ta en titt på suksessfaktorene. Hva har Impact, som har hovedkontor i Brynsengveien 2 på Bryn-Helsfyr, lykkes med for å overleve 20 år i en bransje med beinhard konkurranse fra hundrevis av andre aktører?

En viktig forklaring er seriøsitet, for Impact har tatt rekrutteringsfaget på alvor fra dag én. Dokumenterte prosesser, grundige arbeidsmetoder og førsteklasses verktøy har støttet gjennomføringen av oppdrag. I dag er de fleste rekruttererne DNV–GL sertifiserte, noe som er et kvalitetsstempel som gir både oppdragsgivere og kandidater trygghet for profesjonell gjennomføring og behandling.

Vider har Impact hele tiden vært konsekvent i sin innretning. Siden alle konsulentene har bakgrunn fra lederstillinger i næringslivet har det vært naturlig for selskapet å velge nettopp det private næringslivet som sitt primærmarked. Oppdragstypene spenner over et vidt spekter – fra daglige ledere via KAM, salgssjefer, regionsansvarlige til selgere på et utall ulike nivåer.

I 2012 ble Impact del av det Skandinaviske HR- konsernet Arena. Tilhørigheten til konsernet innebærer tilgang til kompetanse og ressurser som vil være avgjørende for å ta Impact videre. Når de nå satser på minst 20 nye år i bransjen er det i visshet om at det vil kreve mange kloke grep, hardt arbeid og målbevisst innsats. Vitaliteten og livskraften som preger Impact i dag er et godt fundament å bygge fremtiden på.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Illustrasjon: Impact)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email