Ementor skriver rammeavtale med Skatteetaten
Gå tilbake

Ementor skriver rammeavtale med Skatteetaten

22. desember 2008

Ementor Norge AS, som har kontorer på Bryn-Helsfyr i Oslo, tegner rammeavtale på 4 år (2 + 1 + 1 år) for leveranse av Tele- og datakommunikasjonsprodukter til Skatteetaten. Ementor skal også levere vedlikehold på alt eksisterende og nytt utstyr. Avtalen har en estimert verdi på MNOK 30 i året, i følge en pressemelding.

Skatteetatens IT- og Servicepartner (SITS) har et av Norges mest moderne og spennende IT-miljøer. Skatteetatens systemer er av Norges største når det gjelder datamengder og -brukere. SITS utvikler, forvalter og drifter disse systemene. Arbeidsområdene spenner fra systemutvikling og prosjektledelse til infrastruktur og sikkerhet. SITS utvikler innovative løsninger innen fastsetting og innkreving av skatter og avgifter.

”Skattedirektoratet er en av våre viktigste kunder,” sier Per Gunnar Furuseth, Regionsdirektør i Ementor Norge AS. ”Det offentlige er i stadig sterkere grad med på å drive utviklingen av innovative IT-løsninger og SITS er definitivt en av de. Vi er derfor ekstremt fornøyd med å bli funnet verdige, og vi ser frem til videre samarbeid,” avslutter Furuseth.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email