Ementor signerer rammeavtale med Akershus Fylkeskommune
Gå tilbake

Ementor signerer rammeavtale med Akershus Fylkeskommune

12. juni 2007

(Norge) Ementor er valgt som leverandør til rammeavtale for anskaffelse av IKT-utstyr og tilhørende tjenester til Akershus fylkeskommune og Aurskog-Høland kommune. Ementor vil være en av tre leverandører til avtalen, som har en estimert verdi totalt på opp til NOK 90 millioner over 3 år, med mulighet for 1 års forlengelse.

Valg av leverandør til denne rammeavtaler er basert på evaluering av en rekke kriterier, der Ementor blant annet kom ut som en klar nummer en både på pris, fleksibilitet og leveringstid. Avgjørende i denne sammenheng var Ementors logistikksenter i Växjö, som vil håndtere logistikken i forbindelse med avtalen.

"Vi er svært godt fornøyde med å kunne signere nok en større rammeavtale med norske fylkeskommuner. Vi ser en trend i markedet, der de verdiøkende tjenestene Ementor kan tilby, blir stadig viktigere. Den såkalte direktemodellen er ikke lenger å foretrekke siden den ikke gir kunden noen form for fordeler, men kun et betydelig merarbeid," sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør, Ementor Norge AS.

I tillegg vil Ementor kunne tilby gode systemer for håndtering av samspillet mellom elev, skole og leverandør i forbindelse med leveranse av skole-PC. Dette er viktig for at fylkeskommunen skal kunne oppfylle Kunnskapsløftet i skolene på en tilfredsstillende måte.

"Fleksibilitet, kvalitet, effektivitet og selvfølgelig pris var viktige elementer for oss i vurderingen av Ementors tilbud. Vi er trygge på at Ementor blir en god samarbeidspartner for Akershus Fylkeskommune," sier Jonas B. Jonas, Innkjøpssjef, Akershus Fylkeskommune.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
Steinar Sønsteby, adm. direktør Ementor Norge AS, mobil +47 930 55 655

Jonas B. Jonas, Innkjøpssjef, Akershus Fylkeskommune, mobil +47 979 58 692

Ementor er Norges og Nordens ledende leverandør av IT infrastrukturprodukter og tjenester. Selskapet tilbyr hovedsakelig hardware/softwareprodukter, konsulenttjenester og serviceavtaler og har høyt sertifiserte konsulenter med spisskompetanse innenfor system/plattform, kommunikasjon, sikkerhet, produktivitet/samhandling. Det prisbelønnede e-handelssystemet eSHOP sørger for at kundene får rask og enkel tilgang til markedets beste priser. Som en del av Ementor-konsernet med 3 100 ansatte, der også Topnordic og Atea inngår, er Ementor representert i de 48 viktigste byene i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Latvia. Ementor ASA er notert på Oslo Børs under symbolet EME. www.ementor.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email