Ementor Norge har inngått avtale om overtagelse av Tomato
Gå tilbake

Ementor Norge har inngått avtale om overtagelse av Tomato

23. januar 2008

Ementor Norge AS har inngått avtale om overtagelse av alle aksjene i infrastrukturselskapet Tomato AS for MNOK 62.5 (enterprise value). Tomato, som er ledende innen virtualiseringsteknologi, har en budsjettert omsetning på MNOK 120 og resultat på MNOK 12.0 etter skatt for 2008. Selskapet har 22 ansatte.

"Tomato har hatt en lønnsom vekst gjennom flere år og vi forventer at dette vil fortsette også i 2008 og vi vil gjennom dette oppkjøpet bli en enda mer attraktiv samarbeidspartner for våre kunder," sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Ementor Norge AS.

Gjennom denne transaksjonen skaper Ementor og Tomato et unikt kompetansemiljø og tilbud innenfor virtualisering og serverkonsolidering generelt. Det er de ledende ansatte i Tomato som er selgere av aksjene. De ansatte ser frem til å bli en del av et ekspanderende og ambisiøst Nordisk IT selskap, og vil bidra til en videreutvikling av tilbudet innen datarom løsninger.

"Vi er ekstremt fornøyd med å kunne få med Tomato sine ansatte på vårt lag. I tillegg til de resultater Tomato selv presterer, ser vi store muligheter for kryssalg," sier Sønsteby.

Tomato er anerkjent som bransjens beste på virtualisering og VMware – en av de tydeligste teknologi trendene i dagens marked.

"Vi er veldig godt fornøyde og ser frem til å ta fatt på arbeidet med å utvikle selskapets virksomhet sammen med Ementor. Vi tror både ansatte, kunder og leverandører vil ta godt i mot budskapet," sier Øyvind Hind Haug, daglig leder i Tomato AS, i en pressemelding fra Ementor.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email