Ementor kåret til Ciscos største og viktigste partner i Norge
Gå tilbake

Ementor kåret til Ciscos største og viktigste partner i Norge

4. april 2008

Ementor er sertifisert som Cisco gullpartner i Norge og Norden og er med dette unike. I helgen ble Ementor kåret til årets gullpartner for andre året på rad. Tildelingen understreker at Ementor fortsatt er den største og viktigste Cisco leverandøren i Norge, i følge en pressemelding på www.ementor.no. Ementor ble også tildelt en rekke andre priser under årets store partnerarrangement for Cisco partnere.

"Jeg ønsker å gratulere Ementor som beste partner for andre året på rad i Norge. Ementor er en svært kompetent og fremgangsrik Cisco-partner. Samarbeidet med Ementor er svært viktig for Cisco og vi ser frem til å utvikle samarbeidet videre" sier Jørgen Myrland, Adm. Dir. i Cisco Norge.

"Vi er utrolig stolte over den jobben våre ansatte gjør og den kompetansen de innehar til det beste for våre kunder, Cisco og Ementor. Å bli kåret til Cisco sin beste og viktigste partner i Norge for andre året på rad forplikter selvsagt for fremtiden og vi har ikke tenkt å hvile på laurbærene, men tvert i mot fortsette utviklingen av vår kompetanse og struktur", sier Steinar Sønsteby, Adm. Dir. i Ementor.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Steinar Sønsteby, adm. direktør Ementor Norge AS, mobil +47 930 55 655

Om Ementor

Ementorkonsernet er Norden og Baltikums ledende leverandør av IT-infrastrukturprodukter og -tjenester. Konsernet har ca 3900 ansatte, er representert i 70 byer i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Litauen, Latvia, Estland og Russland. Konsernet har en omsetning på ca NOK 14 milliarder og bruker Ementor, Atea, Topnordic og Sonex som merkevarer i sin forretning. Selskapet er notert på Oslo Børs. www.ementor.com

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email