Ementor-gruppen endrer navn til Atea fra nyttår
Gå tilbake

Ementor-gruppen endrer navn til Atea fra nyttår

21. oktober 2008

Ementor-gruppen annonserte i dag at selskapet skal endre navn til Atea i alle landene de operer i, med effekt fra 1. januar 2009. Atea vil erstatte Ementor-navnet i Norge, Topnordic i Danmark og Sonex i Baltikum.

Med navneendringen ferdigstilles integrasjonen av de tre største IT-infrastrukturselskapene i Norden, Ementor, Topnordic og Atea, som ble fusjonert i 2006, og den største aktøren i Baltikum, Sonex, som ble kjøpt i begynnelsen av 2008.

"Vi er den ledende IT-infrastrukturaktøren i Norden og finner det naturlig å etablere ett felles navn. På denne måten vil vi kommunisere tydeligere til alle våre kunder, leverandører, medarbeidere og investorer hvem vi er og hva vi gjør," sier Claus Hougesen, konsernsjef i Ementor ASA, i en pressemelding.

Ett felles navn vil gi en felles visuell identitet. Dette vil medføre lavere kostnader til markedsføring, utvikling av e-handelsløsningen og websider. Felles navn vil ivareta en smidig profil for å skape forretning og det vil bli enda enklere å dele suksessfulle konsepter og kundecaser mellom landene. Navneendringen vil således bringe mer verdi til kundene, leverandørene og investorene og samtidig gjøre det enda mer interessant for eksisterende og fremtidige medarbeidere, heter det i meldingen.

"Vi har en klar ambisjon om å kontinuerlig styrke Atea-navnet ved å posisjonere vårt selskap som den foretrukne partneren innenfor IT-infrastruktur med en unik e-handelsløsning og de mest kompetente og høyt sertifiserte medarbeiderne. Vårt selskap vil ha en sterk lokal tilstedeværelse i hvert land og beslutninger skal tas i tett dialog med våre kunder," sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Ementor Norge AS.

Navneendringen er underlagt godkjenning av generalforsamlingen i Ementor ASA, og en ekstraordinær generalforsamling vil avholdes 13. november 2008 i Oslo.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email