EMC og Ementor bygger løsningssenter
Gå tilbake

EMC og Ementor bygger løsningssenter

29. februar 2008

EMC og Ementor bygger løsningssenter som del av europeisk satsning på avansert informasjonsforvaltning, i følge www.ementor.no. Ementor Solution Center blir med dette Norges første løsningssenter for live-demonstrasjon av de nyeste teknologiene fra EMC, Microsoft og VMware./

EMC har valgt den norske partneren Ementor som vert for EMC Solution Center. Det norske løsningssenteret vil romme en rikholdig meny av aktuelle løsningsdemonstrasjoner. Disse strekker seg fra enkel lagringsadministrasjon til applikasjonsdrift, katastrofesikring og arkivering.

Ementor Solution Center vil bli en del av en større europeisk EMC-satsing på avansert informasjonsforvaltning, og tilsvarende sentre bygges nå i flere land. Hele 50 løsningssentre er planlagt, og den europeiske storsatsingen skal være i full drift innen 2009.

– Norske og europeiske bedrifter står overfor en potensiell lagringskrise. Både bedrifter og myndigheter opplever allerede i dag store problemer med å håndtere e-post, duplikater og tunge mediearkiv. Med dette initiativet fra EMC får bedriftene mulighet til å teste ut løsninger og systemkonfigurasjoner som tilsvarer de kapasitets- og maskinvarekrav som de vil komme til å møte i fremtiden. Vi er stolte og glade for at EMC har valgt oss som norsk partner i dette omfattende initiativet, sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Ementor Norge.

Løsningssenteret, som går under navnet EMC Velocity2 Signature Solution Center, skal demonstrere ulike løsninger for håndtering av informasjon i applikasjonsmiljøer basert på Microsoft. Foruten kundeaktivitet skal senteret også benyttes ved utvikling av nye løsninger og som internt og eksternt opplæringsmiljø for EMCs produkter og løsninger.

Dette er en måte for oss å kunne vise frem kundeorienterte løsninger som hjelper kundene med å håndtere morgendagens informasjonsmengder. Vi kommer til å vise frem løsninger som effektiviserer informasjonsforvaltning i et Microsoft-miljø. Bedrifter og myndigheter står foran store utfordringer og det finnes et stort behov for e-posthåndtering og arkivering, sier Sønsteby.

– Ementor var et naturlig valg for oss da vi skulle velge Solution Center-partner i Norge. I tillegg til å være den IT-forhandleren i Norge med flest sertifiseringer på Microsoft og Cisco, har de også svært god kompetanse på EMCs løsningsportefølje innen datalagring, sikkerhet, sikkerhetskopiering og arkivering, sier Per Yngland, administrerende direktør i EMC Norge.

Lanseringen av Ementor Solution Center vil finne sted tirsdag 11. mars 2008.

Kilde: www.ementor.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email