Elretur vokser
Gå tilbake

Elretur vokser

3. desember 2014

De gjenvinner i snitt 93 % av gamle kjøleskap, radioer, PCer, TVer og vaskemaskiner – nå styrker de staben.

Elretur AS, som har hovedkontor i Karoline Kristiansensvei 8 på Bryn-Helsfyr, er et landsdekkende returselskap for innsamling, gjenvinning og miljøriktig håndtering av elektrisk og elektronisk avfall og drives non-profit.

På sine hjemmesider opplyser Elretur at de har ansatt Thor Christian Wiik Svendsen som ny teknisk sjef. Han har 20 år med bransjeerfaring fra avfallsbransjen og har tidligere jobbet både nasjonalt og internasjonalt med produsentansvarsordninger for EE-produkter.

Samtidig er Nesrin Cicek ansatt som administrasjonssekretær, hvor hun skal i all hovedsak jobbe med regnskap. Så har du noen spørsmål om faktura, enten det gjelder Elretur eller Eurovironmnet, er dette vedkommende å kontakte.

– EE-avfall er svært komplekst, det er stadig nye løsninger for gjenvinning av disse produktene, miljøgifter som skaper utfordringer, mengdene avfall øker og miljømyndighetene krever enorm mye rapportering fra returselskapene, sier Stig Ervik, daglig leder i Elretur, som er godt fornøyd med å få begge med på laget.

Elretur tar i mot alt avfall vederlagsfritt fra virksomheter som samler inn avfall forutsatt oppfyllelse av enkelte kriterier.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email