Ellen Vrålstad ny salgssjef i HP
Gå tilbake

Ellen Vrålstad ny salgssjef i HP

12. februar 2008

Ellen Vrålstad (33) har overtatt ansvaret for salget til små og mellomstore partnere i Hewlett-Packard Norge (HP). Hun leder en avdeling på 14 personer.

– Målet i partneravdelingen til HP er vekst, og her spiller de små og mellomstore bedriftene en viktig rolle. Disse bedriftene utgjør et stort potensial som HP ønsker å utnytte til det fulle. Det går godt i AS Norge og mange små bedrifter starter opp eller de vokser og trenger mer utstyr. HP har svært gode løsninger for dette segmentet som vi vil nå gjennom våre mange trofaste partnere som er spesialister i SMB-segmentet, sier den nye salgssjefen.

Ellen Vrålstad startet i HP i 1998 og jobbet fire år som finansanalytiker, hvorav halvannet år i Grenoble i Frankrike. Deretter gikk hun over som kundeansvarlig i forbrukersegmentet i HP, sist med ansvaret for Nordens største elektrokjede Elkjøp. Vrålstad er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Det er ikke mange kvinner i ledende salgsstillinger i IT-bransjen, men i HP er det tradisjon for å tenke mangfold ved ansettelser. Dette bidrar til det gode miljøet i HP, og til en god sammensetning i salgsteamene ut mot kunder og partnere, sier Ellen Vrålstad.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email