Elever fikk komplett messestand
Gå tilbake

Elever fikk komplett messestand

13. november 2014

Da årets VVS-dager nylig var over, bestemte Brødrene Dahl seg for å gi materiellet fra standen sin til yrkeselevene på Stovner.

Det er praksis som teller. En yrkesskoleklasse er i prinsippet en samling håndverkere. Skal eleven lære å bli en god rørlegger, har han samme behov for materiell og verktøy en ferdig utdannet proff. Slike ting blir det aldri for mye av.

Utstyret de nå har fått av Brødrene Dahl, som har hovedkontor i Brynsengveien 5 på Bryn-Helsfyr, skal de bruke til det de kaller en krydderoppgave; altså en skikkelig godbit for elevene å jobbe med.

– Vi setter stor pris på å få ting fra leverandører. Det var lettere før, da fagene var mindre integrert i hverandre: Rør var rør, mur var mur. Nå er bransjene smeltet mer sammen. Da faller det ikke så naturlig å formidle materiell på denne måten. Det er synd hvis ting fra for eksempel messer bare blir kastet, for vi har alltid bruk for det, sier Øystein Olsen, fagleder på bygg og anlegg for VG1 og VG2 på Stovner videregående skole.

På bilde sees (fra venstre) Mathias, Chaudry, Jonas og Khaleb som blir instruert av Øystein Olsen.

Brødrene Dahl AS arbeider innenfor kundesegmentene VVS, vann & avløp, industri, marine, olje & gass, vannkraft og samferdsel. Konsernet har 1.350 medarbeidere fordelt på 72 steder i Norge og en omsetning på over 6 milliarder kroner. Selskapet er en del av det franske industrikonsernet Saint-Gobain

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilde: Brødrene Dahl)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email