Eir Renhold styrker seg på temporære tjenester
Gå tilbake

Eir Renhold styrker seg på temporære tjenester

1. juni 2022

4Service-selskapet Eir Renhold med hovedkontor på Bryn i Oslo kjøper Viken RTB som en viktig del av satsingen på temporære tjenester, et sentralt vekstområde for de neste årene.

Samtidig lanseres nettsiden eirvedlikehold.no som skal fortelle markedet om de nye tjenestene til Eir Renhold. Dette fremgår av melding.

Viken RTB har tilhold på Langhus og har drøyt tretti ansatte som leverer fast og temporært renhold for næringseiendom, kommunale bygg og privatkunder i og utenfor Viken. På kundelisten finnes prestisjeprosjekter som det nye Nasjonalmuseet, Follobanen og Furumogrenda.

Les også «Samler krefter og styrker satsingen på store bygg i Stor-Oslo»

– Vi er veldig glade for at Viken RTB nå blir en del av Eir Renhold. De bringer med seg en kompetanse og erfaring som vil forsterke vårt tilbud innenfor temporære tjenester, en del av service- og renholdsmarkedet som vi har store ambisjoner for, forteller Patrick Malnes, Director for Cleaning & Maintenance i 4Service.

Temporære tjenester er en hurtig voksende del av de tjenestene som Eir Renhold leverer til markedet. Tjenestene består blant annet av byggrengjøring, RTB-renhold, møbel- og tepperens, vinduspuss, skuring og boning, smittevask, hovedrengjøring, brakkevask, samt sommer- og vintertjenester.

Ny nettside

Som en del av den videre satsingen på vedlikehold og temporære tjenester lanseres nettsiden eirvedlikehold.no. Den presenterer alle de nye tjenestene som Eir Renhold nå kan levere til markedet.

– Vår videre vekst vil komme som en kombinasjon av flere geografiske områder og en større bredde i våre tjenester. Vi ser allerede i dag at mange oppdragsgivere ønsker å bruke våre folk og vår ekspertise til å ta enda større ansvar for deres lokasjoner. Den tilliten er vi veldig glade for og vi utvider derfor vårt tilbud med en rekke nye tjenester som er beskrevet på den nye nettsiden, avslutter Malnes.

Kilde og bilde: 4service.no 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email