Dyrk Bryn! kickstarter aktivitetshøsten med kulturnatt og familedag
Gå tilbake

Dyrk Bryn! kickstarter aktivitetshøsten med kulturnatt og familedag

12. september 2022

Til helgen blir det liv og aktivitet i Stavebygget på Brynseng. Fredag 16/9 fra kl. 18.00 blir det kulturnatt med hangout, grill, bar og musikk. På søndag 18/9 arrangeres familiedag med blomsterkurs, skattejakt, barnedans og break dance-oppvisning.

Dyrk Bryn! er et femårig kreativt prosjekt som skal bidra til å skape mer liv og aktivitet på Bryn. I det 2000 kvm store Stavebygget i Brynsveien 1 rett ved Brynseng t-banestasjon skal det dyrkes kultur, bærekraft, håndverk, opplevelser, mangfold, kunnskap, kreativitet og samarbeid, til glede for alle som jobber og og bor i nærområdet og ellers i byen. Prosjektet er samarbeid mellom grunneiersamarbeidet på Bryn og Flott Gjort.

Les også: «Feiret nytt grafitti-kunstverk på Bryn»

Mer enn 80 skuelystne fant veien til Stavebygget forrige helg, da Dyrk Bryn! inviterte publikum til forhåndsvisning og forslag til aktuelle aktiviteter.

Allerede helgen 16.-18. september åpnes dørene for de første aktivitetene;

Kulturnatt fredag 16/9 kl. 18.00 – 22.00

«Dyrk Bryn! inviterer til en hyggelig hangout med bra mennesker, grilling, bar og musikk. Det blir omvisning av bygget for dem som vil se, og vi lover god stemning, grilling og overraskelseskonsert med et spellemannspris-vinnende americana/folk-band, som kommer og gir oss en sjelden, akustisk opplevelse. Bandet har turnert mye innenlands så vel som i Europa og USA, og samarbeidet med mange artister i et stort spekter av sjangere. Det er heller ikke overraskende om du har hørt flere av låtene deres på radio. Ikke gå glipp av overraskelseskonserten i en unik setting på Dyrk Bryn»

18.00-19.00 Flott Smak serverer + DJ
19.00-19.45 Overraskelseskonsert
19.45-22.00 DJ og bar

Mer informasjon og påmelding via Facebook her eller via LinkedIn her.


Familiedag søndag 18/9  kl. 13.00 – 18.00

Dyrk Bryn inviterer til en familiedag med spennende og morsomme aktiviteter.

Vil du lære å lage blomster i papir? Blomsterkurs med Karen & Anne holdes til følgende tider;
kl 13.00
kl 13.30
kl. 14.00

Anne Peel kommer og lærer oss teknikkene for å lage de vakreste papirblomster. Anne har en master i papirkonservering og driver i dag Studio Peel (Se Instagram-siden hennes her)

Skattejakt – «Piraten og mysteriet om den store Bryn-skatten»
Tid: 13:30 – 15:00
Skogspiraten og Gjøken står klare med magi, latter, glitter, musikk og dans for å ta deg med på skattejakt! En blanding av teater, trylle-show og historiefortelling inviterer inn barn i alle andre til å være med og skape eventyr sammen. Bli med på et interaktivt vandreteater med mye lek og moro!

Barnedisko
Tid: 15:00 – 16:00
DJ Gjøken byr opp til dans for store og små. Ta på danseskoa!

Break dance oppvisningsshow + kurs
Tid: 16:00 – 18.00
Det blir Breakdanceshow med landets beste Breakere med DJ Elisa bak spakene! De kommer fra Norges eldste Breakdancecrew, Floorknights. Etterfulgt av showet blir det Breakdancekurs med B-Rage for alle aldere og nivåer.

Mer informasjon og påmelding via Facebook her eller via LinkedIn her.


Kilde og bilder: Dyrk Bryn!

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email