Dryss av PC-nyheter fra Fujitsu
Gå tilbake

Dryss av PC-nyheter fra Fujitsu

13. juni 2012

Fujitsu, som i Norge har hovedkontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr i Oslo, lanserte nylig en rekke nye PC-produkter i det norske markedet.

Dette fremgår av presseinformasjon fra selskapet:

Frisker opp LIFEBOOK-serien
De nye LIFEBOOK-modellene utvider produkttilbudet til å møte stadig nye krav fra profesjonelle brukere. Tredje generasjon Intel® Core™- prosessorer introduseres i hele sortimentet.

Integrert 4G/LTE muliggjør mobil databruk når og hvor som helst, og modulærstasjonsfunksjonalitet gir stor fleksibilitet.

– Vi hadde kun én ting for øye da vi oppdaterte LIFEBOOK-serien – nemlig brukervennlighet, sier Remy Skogstrand, produktsjef PC i Fujitsu Norge. – Vi prioriterte særlig forbedringer av størrelse, vekt og design for å tilby profesjonelle brukere bedre mobilitet og produktivitet. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på vår modulære ekspansjonsbrønn (modular bay) og har derfor bestemt oss for å øke denne fleksibiliteten ytterligere. Nå legger vi til flere valg for å øke batteritid og harddisk-kapasiteten ytterligere.

Fujitsu får tvillinger
Den nye, globale ESPRIMO-serien av stasjonære PC-er gir stordriftsfordeler for større bedrifter. Den har den nyeste, 3. generasjons Intel® Core™ prosessorfamilie. Modellene i Mini PC-serien sparer strøm, minsker støy og reduserer varme.

– Med introduksjonen av vår nye globale PC-serie har vi fått tvillinger. Inne i boksen er de nye ESPRIMO-modellene identiske ned til programvarebilde og systemdrivere, sier Remy Skogstrand, produktsjef PC i Fujitsu Norge. Dermed kan Fujitsu garantere kunder over hele verden at de kjøper en virkelig global PC-serie med fullstendig utskiftbare deler. Det eneste som skiller er ulik strømkabel og språk i operativsystemet.

LIFEBOOK Ultrabooks™ – i forretningsdrakt
Den første Ultrabook er spesialkonstruert for profesjonelle brukere, er Slank og elegant og kommer i rødt og sølv. Fujitsu lover valuta for pengene med essensielle forretningsfunksjoner som Intel® vPro™, 4G/LTE, fingeravtrykkssensor, heldags batteritid og portreplikator. Ultrabooks er tilgjengelig for bestilling umiddelbart i Norge.

– Med bransjens første Ultrabook for profesjonelle har vi kombinert det beste av dagens mobile teknologi med sikkerheten, brukervennligheten og tilkoblingsfunksjonene som man trenger på jobben, sier Remy Skogstrand, produktsjef PC i Fujitsu Norge. Fujitsus Ultrabooks utgjør et nytt tilbud i vår brede LIFEBOOK-familie og beviser at du kan få alle dine kritiske funksjoner inkludert i en tiltalende, ultra-tynn mobil datamaskin.

 

Bilde av Lifebook PC’er (Foto: Fujitsu)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Østensjøveien 34 Kr Østensjøveien 34 Kr IMG_7935 IMG_7935 Fujitsu Norge, Bryn-Helsfyr Fujitsu Norge, Bryn-Helsfyr