Disse spiller live på Olsen på Bryn fredag 1. september
Gå tilbake

Disse spiller live på Olsen på Bryn fredag 1. september

31. august 2023

Både torsdags-quiz’en, musikkbingo’en og konserthøsten er igang på Olsen på Bryn. Fredag 1. september fra kl 21.30 entrer to rutinerte tribute-band scenen og rocker stedet med kjente og kjære låter fra henholdsvis Guns n’ Roses og Van Helen.

Paradise City er ett av svært få autentiske Guns n’ Roses tribute-band i Europa. Bandet består av 5 rutinerte musikere som virkelig vet hvordan de skal levere det orginale Guns n’ Roses soundet. Live-settet består av kjente låter som Paradise City, Welcome to the jungle, Don’t cry og  Live and Let Die – og  fokuserer på materiale fra Appetite for Destruction- og Use Your Illusions-albumene.

Tüsh Spiller Van Halen (TSVH) er en gjeng med session-musikere som kommer sammen en gang iblant for å covre the Migthy Van Halen. TSVH er et hardtslående band med dyktige musikere med lang fartstid. De er store fan av Van Halen og har satt sammen et show med de mest kjente og kjære låtene fra David Lee Roth-perioden, 1979 – 1984. Det er ikke så mange som spiller coverlåter på Van Halen og får det til, men TSVH får fremdragende tilbakemeldinger på genuint teknisk spilt, solid utførelse og full publikumskontakt. Kort sagt: Et realt Live Good Times Band. Som du garantert kommer sette pris på.

Billetter fås kjøpt her.

Aldersgrensen er 20 år, og 80% av kapasiteten i lokalene er ståplasser denne kvelden. Matserveringen stenger kl 20:00.

Kilde og resten av høstens program finner du på Olsens webside.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email