Disse gir deg fotball-EM på CANAL9
Gå tilbake

Disse gir deg fotball-EM på CANAL9

10. mai 2012

CANAL+, med norgeskontor i toppen av Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, melder om utvidet kommentatorpanel når CANAL9 dekker fotball-EM i sommer.

CANAL9, som viser 10 kamper fra sommerens fotball-EM, utvider sitt mannskap som skal fylle rollene som ekspertkommentatorer og studioeksperter for kanalen. Steinar Nilsen, Knut Tørum, Frode Olsen og Joachim Björklund får alle roller i CANAL9-sendingene fra mesterskapet.

Alle EM-kampene rammes ifølge en pressemelding inn med en time studiosending før avspark og inntil 45 minutter etter kampslutt. Programleder blir Anne Sturød som sammen med fotballekspert Lars Tjærnås leder samtlige studiosendinger fra mesterskapet. Kanalen har rekruttert ekspertene Frode Olsen og Joachim Björklund, som begge vil få roller i studio under sendingene.

Joachim Björklund er tidligere landslagsspiller for Sverie, og har en fortid i bl.a. Brann, Glasgow Rangers og Valencia. Til daglig er han ekspert for svenske CANAL+.

CANAL9 vil ha to kommentatorteam på plass i Polen og Ukraina. Steinar Nilsen og Knut Tørum er hentet innfor å utgjøre kommentatorteam med henholdsvis Kenneth Fredheim og Magnar Kvalvik.

– Fotball-EM blir det første mesterskapet for vår nye fri-tv-kanal CANAL9, og vi ser virkelig frem til å tilby fotball-EM til folket, sier Kenneth Fredheim, sportssjef og kommentator for CANAL+, i meldingen.

CANAL9 vil vise 10 kamper fra EM, alle med fyldige analyser, reportasjer og intervjuer. I den anledning har kanalen hentet inn forsterkninger.

-Vi er meget fornøyde med å få på plass flere fotballeksperter med meget høy fotballfaglig kompetanse og ser frem til å tilby seerne gode sendinger fra mesterskapet, sier Fredheim.

CANAL9 viser følgende kamper fra fotball-EM:

Fredag 8. juni Russland – Tsjekkia

Lørdag 9. juni Tyskland – Portugal

Mandag 11. juni Frankrike – England

Tirsdag 12. juni Hellas – Tsjekkia

Onsdag 13. juni Nederland – Tyskland

Torsdag 14. juni Spania – Irland

Fredag 15. juni Ukraina – Frankrike

Lørdag 16. juni Tsjekkia – Polen

Mandag 18. juni Kroatia – Spania

Tirsdag 19. juni Sverige – Frankrike

 

Bildet: Programleder Anne Sturød i CANAL+ (Foto: www.canalplus.no)

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email