Din nye venn på reisen
Gå tilbake

Din nye venn på reisen

4. oktober 2007

Hewlett-Packard iPAQ 614 er den perfekte løsningen for svært mobile brukere som trenger flerfunksjonalitet i én enkelt enhet. Med 3G og Quad-band trådløsteknologi, Mobile Office Outlook® og GPS-navigering kan mobile arbeidsstyrker utføre enkeltoppgaver mer effektivt og bli mye mer produktive, melder datakjempen fra sitt hovedkvarter i Østensjøveien.

Praktiske funksjoner for arbeidsstyrken:

Global kommunikasjon døgnet rundt

Med 3G og Quad-band trådløsteknologi kan du få høyhastighetstilkobling til personer og elektroniske nettverk som er viktige for å drive bedriften. Du kan styrke nøkkelforbindelser og ta deg av oppgaver i sanntid fordi du hele tiden kan snakke med eller sende meldinger til kolleger, kunder og leverandører.

Med HP iPAQ Device Connect kan HP iPAQ 614 også brukes som høyhastighetsmodem, slik at du kan koble den bærbare eller stasjonære PCen til Internett.

Enkel navigering

Innebygd assistert GPS gir veiledning sving for sving med tale og bilde til alle bedriftsreisemål.

For å gjøre dette til den komplette løsningen for bil har HP GPS Navigation-pakken (selges separat) monteringsbrakett og lader til bilen samt et utvalg av områdekart som er forhåndsinstallert på et SD-kort.

Kjente bedriftsprogrammer

Med Mobile Office Outlook® og støtte for Push-levering kan du sende meldinger raskere og sikrere med sanntidstilgang til innboksen, kalenderen, kontaktene og oppgavene.

Praktisk for én hånd

Smart Touch-tommelhjulet gjør det enkelt å navigere på skjermen så du kan bla gjennom e-post, zoome inn og ut på kart og se gjennom filer.

Hadde det ikke vært fint om du bare kunne fortalt enhetene hva de skulle gjøre? Med HP Voice Commander kan du faktisk gjøre det og bruke talekommandoer på telefonen til å utføre en rekke vanlige oppgaver.

Mer enn bare en enhet

Som leder innen teknologi, tjenester og støtte forstår vi utfordringene du støter på. Det er derfor HP iPAQ 614 er utformet slik at den er klar til bruk med de beste bedriftsprogrammene.

Løsninger som kan passe inn i den eksisterende infrastrukturen, gir kortere distribusjonstid, krever mindre innsats og gir lavere kostnader til støtte. Det betyr at IT-pengene kan gå til å finne strategiske løsninger i stedet for til å løse problemer. Ikke minst gir det også betydelig lavere risiko for at det oppstår skjulte sikkerhetshull.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email