Designkonsept i signalbygg
Gå tilbake

Designkonsept i signalbygg

14. juni 2011

I mai i fjor flyttet Philips Norge inn i sitt nye hovedkontor i Helsfyr Atrium, og var blant de første som flyttet inn i det nye signalbygget. Det nye hovedkontoret er innredet ut fra Philips eget Work Place Innovation-konsept (WPI) for moderne arbeidsmiljø. Philips Norge er det sjette Philips-kontoret i verden som utformes etter dette konseptet.

I Norge har Philips 60 ansatte, hvorav cirka 45 har tilhold på Bryn-Helsfyr. I Helsfyr Atrium disponerer Philips Norge cirka 900 kvadratmeter i 6. etasje. Helsfyr Atrium består av cirka 38.000 kvadratmeter som er regulert for kontorer, hotell og parkering.  Helsfyr Atrium ligger sentralt og synlig plassert nær krysset mellom E6/Ring 3 og Strømsveien og er tegnet av Lund & Slaatto Arkitekter AS.

– Bryn-Helsfyr er et sentralt kommunikasjonsknutepunkt og et strålende sted for vår virksomhet. Å flytte inn i nye, flotte lokaler er en vitamininnsprøyting som gir ytterligere inspirasjon og dynamikk i virksomheten, sier Lise Ludvigsen, Country Manager i Philips Norge.

Philips´ designkonsept WPI handler om å skape sømløs samhandling mellom menneske, teknikk og rom på best mulig måte. WPI skal legge grunnlaget for arbeidsplasser som fremmer helse og velvære. Miljøet skal inspirere brukerne til å tenke kreativt, bruke mindre energi og utrette mer. Philips’ nye lokaler er utformet for god kommunikasjon og stor fleksibilitet. Det dynamiske lysdesignet tilpasser seg døgnrytmen og værforhold, og er skal fremme effektivt arbeid så vel som avslapning og rekreasjon.

– I Helsfyr Atrium hadde vi mulighet til å innrede lokalene etter WPI-konseptet, med blant annet åpne og effektive kontorer. Det nye hovedkontoret er en investering i menneskene som arbeider her, og lokalene påvirker de ansatte veldig positivt, forteller Ludvigsen.

Helsfyr Atrium består av to bygninger på henholdsvis 8 og 14 etasjer, bundet sammen av et glassatrium. Philips’ nye lokaler er utformet for god kommunikasjon og stor fleksibilitet. Det dynamiske lysdesignet tilpasser seg døgnrytmen og værforhold, og er skal fremme effektivt arbeid så vel som avslapning og rekreasjon.

Bilder: Philips (interiørbilder fra Philips`hovedkontor i Helsfyr Atrium og personbilde av Lise Ludvigsen)

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Philips 2 Philips 2 Philips 1 Philips 1 Philips 3 Philips 3 Lise_Ludvigsen_beskjært Lise_Ludvigsen_beskjært