«Der Pepper’n gror» åpner ny take away-avdeling på Bryn Senter
Gå tilbake

«Der Pepper’n gror» åpner ny take away-avdeling på Bryn Senter

30. oktober 2023

Bryn senter fortsetter den aktive videreutviklingen til glede for en stadig voksende kundekrets i nærområdet og resten av byen. 1. november suppleres take away-tilbudet med det mange mener er Oslos beste indiske mat.

Der Peppern Grors nye take away-avdeling ved Bryn Senter åpner onsdag 1. november kl. 14.00. Den blir å finne på grunnplanet, like ved hovedinngangen til senteret.

Samir Sharma startet Der Peppern Gror som restaurant på Rådhusplassen i Oslo i 2015. Siden det har det utviklet seg til et varemerke med restauranter, mathaller og foodtrucks – mange ansatte og en omsetning på linje med flere etablerte og kjente restaurant-grupperinger i byen.

Stor etterspørsel

– Der Peppern Gror har vunnet best i test på take-away både hos VG og Wolt. Vi er utrolig glade for at de åpner en helt ny take-away avdeling hos oss, for vi har opplevde en en enorm etterspørsel fra markedet. Vi gleder oss til å kunne tilby deres smaksrike retter til senterets kunder, sier senterleder Sasha Ytternes.

Der Peppern Grors avdeling i Bryn Senter vil være åpen fra kl. 15.00 – 21.oo mandag til søndag, og tilby både take-away og gratis hjemkjøring til kunder i nærområdet.

Les også: «Oslos kanskje beste indiske mat til Bryn senter»

Åpningskampanje

– Våre kundeklubbmedlemmer får som vanlig litt ekstra. Som del av en åpningskampanje fra 1. til 5. november får de ett valgfritt nanbrød ved kjøp av varmmat for minimum kr 250,- De kan velge mellom 4 ulike varianter ved å vise frem kupongen de finner i kundeklubb-appe’n når de bestiller i kassen. De får også 25% rabatt på en valgfri rett ved bestilling på www.derpepperngror.no hvis de skriver inn kodeordet BRYN2023 , forteller Ytternes.

Nyheter på løpende bånd

Nyåpningen føyer seg inn i rekken av stadige nyheter og forbedringer ved senteret. En helt ny Anton Sport-butikk en ny Vinmonopolet-filial åpnet i juni. I september fikk senteret en ny inngang til plan 3, og 12. oktober utvidet H&M-butikken i senteret sitt tilbud med en ny H&M Home interiøravdeling. I oktober åpnet også en ny ladeHUB med 20 hurtigladere for elbiler på plan 2 i det døgnåpne parkeringshuset. Og den 16. november kommer det en ny Telenorbutikk.

– Vi er et aktivt og bra team på Bryn som spiller hverandre gode. En kontinuerlig satsing på innovasjon og styrking av kundeopplevelsen verdsettes av lojale og nye kunder og betaler seg i form av økende besøk og omsetning, sier Ytternes – som lover flere spennende nyheter i tiden fremover.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email