Deltidsstudier ved IGM til høsten?
Gå tilbake

Deltidsstudier ved IGM til høsten?

22. mars 2012

IGM i Brynsveien 5 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har startet inntak til høstens høgskolestudier innen grafisk design, web-produksjon, Mac-design samt interaksjonsdesign og brukervennlighet. 

Ifølge informasjon fra IGM gir alle studiene 30 studiepoeng, og alle høgskolestudier er godkjent for lån/stipend i lånekassen. Studiene går fra september 2012.

Enten du har behov for teoretisk og praktisk påfyll, inspirasjon og økt kompetanse – eller drømmer du om å jobbe som grafisk designer, Mac-designer, web-designer eller interaksjonsdesigner – tilbyr instituttet etterutdanning som gir noe mer enn et kursbevis.

«Etter gjennomførte studier hos oss vil vi at du skal ha en ballast som gjør en forskjell både for deg, din arbeidsgiver og dine kunder. Våre studier gir deg mulighet til å samle studiepoeng i høgskolesystemet. De gir deg praktisk og relevant kompetanse, som du kan bruke som en del av en Bachelorgrad», skriver IGM i informasjonen:

• Interaksjonsdesign og brukervennlighet – 30 studiepoeng, fem samlinger fra: onsdag – fredag i perioden fra oktober 2012 til juni 2013

• Macdesigner – 30 studiepoeng, undervisning hver tirsdagskveld fra: kl. 1630 – 2030 fra september 2012 til juni 2013

• WEBproduksjon – 30 studiepoeng, undervisning hver torsdagskveld fra: kl. 1630 – 2030 fra september 2012 til juni 2013

• WEBproduksjon på DAGTID – 30 studiepoeng. Nytt fra høsten! Undervisning hver mandag – tirsdag fra kl. 09 – 15. Studiet er tilrettelagt for deg som kommer fra bestått videregående og vil ha en karriere innen web: kl. 0900 – 1500 fra september 17. september – 19. desember 2012.

• Grafisk design med prosjektledelse – 30 studiepoeng, fem samlinger fra: torsdag – lørdag i perioden fra september 2012 til juni 2013.

Hvem studerer hos IGM?
«Studentene er menn og kvinner med varierende bakgrunn og alder. Studentene selv opplever disse ulikhetene som inspirerende og medvirkende til en bredere utdannelse. Fellesnevneren er at de alle ønsker å heve sin kompetanse, få økt motivasjon og inspirasjon til å tenke annerledes – bli bedre i den jobben de gjør til daglig og øke sine karrieremuligheter. Vi har mange studenter som har tatt flere studier og som bygger til en bachelor grad», skriver IGM i studieinformasjonen.

Kilde og mer informasjon: www.igm.no

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email