Dangaard blir størst i verden på telekommunikasjon
Gå tilbake

Dangaard blir størst i verden på telekommunikasjon

12. september 2007

Gjennom en fusjon med amerikanske Brightpoint er Dangaard, som i Norge har base på Bryn-Helsfyr, blitt enda større innen telekommunikasjon.

Fra før var Dangaard med utspring fra Danmark størst i Europa innen sitt fagfelt. Etter fusjonen med Brightpoint som er størst på telekommunikasjon i Nord-Amerika, blir de samlet størst på verdensbasis. Til sammen håndterte selskapene 64 millioner trådløse enheter. For 2008 forventer de å håndtere mellom 90 og 110 millioner, i et marked som på verdensbasis håndterer cirka 1,2 milliarder enheter. For de nyfusjonerte betyr det at 3.700 ansatte i 25 land vil betjene cirka 25.000 kunder.

Fusjonen vil gi flere positive synergieffekter. En samkjørt organisasjon med inngående kunnskap og et velsmurt system, koblet med et moderne lager vil tilby et bredere sortiment av riktige varer. Nøkkelord er kunnskap, konkurransedyktige priser og ekspeditt betjening av kundene.
-Det nye selskapet vil tilstrebe å fortsatt kle rollen som Norges ledende distributør, og gjøre sitt ytterste for å yte optimal service, skriver de i sin pressemelding.

Hele pressemeldinger kan lese her: http://www.dangaard.com/dangaardtelecomuk/press_detail.asp?valg=1&ObjectsID=1120

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email