COWI i samarbeid med Aksel Lund Svindal
Gå tilbake

COWI i samarbeid med Aksel Lund Svindal

19. desember 2012

COWI Norge, med hovedkontor i Grenseveien 88 på Bryn-Helsfyr i Oslo, har signert en 2-årig samarbeidsavtale med Aksel Lund Svindal.

Ifølge en melding oppsto kontakten under innspillingen av Best av de Beste, vist på TV 2 i fem uker og avsluttet søndag 9. desember. «Lund Svindal viste til fulle sine stayeregenskaper og ble en suveren vinner. Interessen mellom Lund Svindal og COWI er svært gjensidig, tuftet på et felles verdigrunnlag. Dette var helt avgjørende for å inngå avtale om fremtidig samarbeid. En god match for begge parter», skriver COWI i meldingen.

Lund Svindal sier selv: «Det som trigger meg med COWI, er at dere er en kompetansebedrift, dere er fremoverlent og i vekst. Jeg har mange utstyrssponsorer, men manglet en samarbeidspartner som COWI, som står for noe annet og bidrar til samfunnsutviklingen».

Dette er ord selskapet mer enn gjerne vil assosieres med; «vi er en kompetansebedrift, og ambisjonene er udiskutabelt store. Å være fremoverlent og på hugget er alfa og omega for å være foretrukken leverandør innen alle våre markedsområder», skriver COWI, som blant annet sikter til målene om å tilby kunder de beste og mest innovative løsningene, tiltrekke seg og beholde de beste hodene, vinne de mest prestisjefylte prosjektene ogvære blant de mest lønnsomme i egen bransje.

Selskapet mener Aksel Lund Svindal som en av verdens aller beste skikjørere er et et soleklart forbilde, som evner å hodet på plass med riktig innstilling ogvære fokusert på målet – med en solid kjernekompetanse i bunnen.

«Vi ser frem til et godt og spennende samarbeid med Aksel Lund Svindal. Enn så lenge gjenstår det å ønske ham lykke til med årets sesong, som har fått en veldig god start. Etter hvert vil vi komme tilbake med konkrete tiltak som reflekterer vårt samarbeid», skriver Bryn-Helsfyr-bedriften.

Bilde 1: COWIs prosjektleder for ny terminal på Gardermoen, Frode Fjeldstad, forteller Aksel Lund Svindal om COWIs rolle i prosjektet.

Bilde 2: Gry Slemmén, til venstre og Torill Odden i full gang med å informere Aksel Lund Svindal om bredden i COWIs tjenester.

Kilde og bilder: www.cowi.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
web_als web_als