Constructor skal levere løsninger til Orkla
Gå tilbake

Constructor skal levere løsninger til Orkla

31. mars 2016

Constructor har blitt valgt som leverandør av fler-funksjonelle lagerløsninger til Orkla Foods på Stranda.

Et nytt pizzafryseri skal oppføres i tilknytning til Orkla Foods eksisterende bygningsmasse på industriområdet Svemorka på Stranda. Nybygget har et bruttoareal på nærmere 3.300 kvadratmeter, og det nye fryseriet vil ha en kapasitet på i underkant av 10.000 paller.

Logistikken på byggeplassen har vært en utfordring for de involverte da det har vært full produksjon i tilstøtende bygg.

– Akkurat nå monterer vi gjennomløp og pushback reoler. Når det gjelder de mobile pallereolene, så starter montasjen uken etter påske, og er ferdig, etter planen rundt slutten av april, sier Helge Bjørlykhaug, distriktssjef hos Constructor Norge, som har hovedkontor Østensjøveien 27 på Bryn-Helsfyr.

Constructor Group er en ledende, europeisk produsent og leverandør av førsteklasses industrielle og kommersielle oppbevaringsløsninger. Produktsortimentet omfatter innovative pallereolløsninger, småvarehåndtering, arkiv-, bibliotek- og museumsinnredninger. Gruppen har en omsetning på ca. 330 millioner Euro, 1.200 ansatte og moderne produksjonsanlegg i Finland, Tyskland, Holland, Russland og Romania.

(Illustrasjon & bilder: Constructor)

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
constructor_orkla_2 constructor_orkla_2 constructor_orkla constructor_orkla