Communicate har blitt en del av Evidi – et nytt selskap med milliardambisjoner
Gå tilbake

Communicate har blitt en del av Evidi – et nytt selskap med milliardambisjoner

20. september 2022

Det nyetablerte, norske teknologiselskapet Evidi er et resultat av sammenslåingen av IT-konsulentselskapene Communicate, Pilaro, Skill og Albatross IT.

Ifølge en pressemelding er Evidi en av Norges største og mest komplette tilbydere av tjenester med Microsofts løsninger i sentrum.  Selskapet har 300 ansatte på tolv kontorer fordelt på Helsfyr og Langkaia i Oslo og i Asker, Bergen, Halden, Sandnes, Sarpsborg, Stavanger og Tønsberg. Omsetningen i 2021 var på nær 500 millioner kroner, og listen frem mot 2026 legges høyt:

‍– Vi skal doble oss og bli et milliardselskap. Veksten skal komme primært gjennom gode kundeopplevelser, ved å etablere oss i resten av Norden, og vi kan heller ikke utelukke at det blir noen oppkjøp om spennende muligheter dukker opp, sier konsernsjef Jørn Seglem.

‍‍‍Skal bevise verdien som teknologien skaper

Evidis tjenester er strategi og rådgivning, sky-infrastruktur, digitale tjenesteplattformer og systemer for bedre drift av virksomheten som CRM, ERP og samhandling.

– Mange ledere sier det er vanskelig å forstå verdien som alle teknologiinvesteringene skaper, og det er akkurat her vi har en rolle å spille. Vi skal sikre at investeringer rotfestes i forretningsplanen slik at kundene enklere kan gripe nye muligheter med rask digital utvikling. De skal forstå verdien som skapes av og med data, sier Seglem.

6‍ av 1o ansatte er medeiere

Evidi ønsker at så mange ansatte som mulig har anledning til å bli medeiere av selskapet, og har et aksjonærprogram med gunstige vilkår. Til nå har nærmere 60 prosent enten blitt aksjonærer, eller flagget et ønske om å bli det, ifølge meldingen.

– Vi er utrolig stolte av at så mange kolleger ønsker å eie sin egen arbeidsplass. Vi skal være et verdi-drevet selskap der ansatte får muligheter til å vokse faglig og personlig, og der de opplever at de får ta del av verdiskapingen økonomisk, sier Seglem.

‍Planen er ifølge pressemeldingen å ansette minst 250 nye spesialister i årene som kommer. Eividi skal klare dette ved å skape et omdømme som en trygg og spennende arbeidsplass for engasjerte fageksperter som motiveres av å skape nye typer verdier sammen med kundene.

‍– Det er en spennende å skape en helt ny kultur på ryggen av fem stolte organisasjoner. Alle har et ansvar for å bidra til å forme drømmearbeidsplassen, der vi har respekt for hverandre, og er nysgjerrige, positive og frelst på å skape verdi til kundene, økonomisk og for menneskene. Vi skal være spesialistene som bryr seg, avslutter Seglem.

 

Kilde og foto: Evidi.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email