Columbus utfordrer til nytenkning Bryn-Helsfyr | Columbus utfordrer til nytenkning
Gå tilbake

Columbus utfordrer til nytenkning

15. mars 2013

Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon (KA) har inngått en avtale med Columbus om kjøp og implementering av nytt medlemssystem.

Columbus, som i Norge har hovedkontor i Helsfyr Atrium, er et internasjonalt konsulentfirma som betjener kunder fra hele verden. Det nye medlemssystem de nå leverer vil håndtere KAs medlemsoversikt, dokumentstyring, saker, statistikk, og nettbutikk. Videre vil Columbus implementere en «min side» funksjonalitet for alle KAs medlemmer.

Columbus fokuserer på organisasjonsbransjen, og med sin bransjeerfaring utfordret de KA på dagens rutiner, og veiledet kunden til å tenke nytt. Sammen med KA kom Columbus frem til et løsningskonsept som skulle gi organisasjonen den oversikten de trenger, på en brukervennlig og smidig måte.

– Vi valgte Columbus fordi vi ble mektig imponert over den kunnskapen om KA som Columbus viste i forhandlingsmøtene. Det kom tydelig fram gjennom presentasjonen av løsningsforslaget deres. Her var Columbus overlegne i forhold til konkurrentene, sier Merete Huuse, administrasjonssjef hos KA.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email