CGI vant kontrakt med Sykehusapotekene
Gå tilbake

CGI vant kontrakt med Sykehusapotekene

13. september 2018

Bryn-Helsfyr-selskapet CGI Norge har inngått en avtale med Sykehusapotekene om å implementere en komplett reseptur- og butikkdataløsning på alle sykehusapotek i Norge.

CGI, som har sitt norske hovedkontor i Innspurten 1 på Bryn-Helsfyr vant kontrakten med et tilbud som omfatter implementering pluss estimert forvaltning og tilleggstjenester over en tiårsperiode på 106 millioner NOK.

– Det er høye krav om nøyaktighet og kvalitet, og strenge regler for å drive i farmasibransjen. Med implementering av en moderne og gjennomgående butikkløsning forsterker vi vår rolle som en etterrettelig rådgiver og farmasibedrift, sier Tore Prestegard, administrerende direktør i Sykehusapotekene HF, i en pressemelding. – I tillegg ønsker vi å fremstå som en mer attraktiv arbeidsgiver.

– Vi er en av de ytterst få som kan levere en samlet farmasipakke i Norge, mens andre må utvikle løsninger selv, sier Tom Hauge, administrerende direktør i CGI Norge. – Vi har bygget opp god kompetanse innen farmasi og kan være en god rådgiver med forståelse for bransjens måte å tenke på.

Leveransen og løsningen som skal implementeres er LS Pharmacy fra LS Retail. Leveransen omfatter også integrasjon mot Sykehusapotekenes egne ERP-systemer. CGI vant nylig en kontrakt med Norsk Medisinaldepot om leveranse av en tilsvarende løsning, som implementeres i disse dager og omfatter 320 apoteker og 1600 Points-of-Sale i Vitus-kjeden.

Ved oppstart er avtalen prosjektert til 16 måneder, og vil fra CGI involvere rundt 15 personer som til enhver tid vil jobbe med prosjektet. Prosjektet vil involvere noen flere på kundesiden ettersom de er representert i fire regioner.

Om CGI
CGI Group Inc. ble grunnlagt i 1976 og er verdens femte største uavhengige leverandør av tjenester innen IT- og forretningsprosesser. Med 74 000 medarbeidere over hele verden, leverer CGI en portefølje av ende-til-ende løsninger innen avanserte IT- og forretningskonsulenttjenester, systemintegrasjon og utsetting av IT- og forretningsprosesser. CGIs modell med kundenærhet, et globalt leveransenettverk og egne løsninger bidrar til at kundene hurtigere oppnår resultater og bidrar til deres digitale transformasjon. CGI har en samlet årlig omsetning på over 60 milliarder NOK. CGI-aksjene er notert på TSX (GIB.A) og NYSE (GIB). Les mer på http://www.cginorge.no

Bildetekst, personbilde: Tore Prestegard, adm. dir. i Sykehusapotekene, og Tom Hauge, adm. dir. i CGI Norge etter inngått avtale.(Foto CGI Norge).

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
cgi-sykehusapotekene_signering_tore-prestegard_tom-hauge cgi-sykehusapotekene_signering_tore-prestegard_tom-hauge Grenseveien 88 Grenseveien 88