CGI og Microsoft inngår strategisk partnerskap med OBOS
Gå tilbake

CGI og Microsoft inngår strategisk partnerskap med OBOS

22. mars 2016

OBOS har valgt CGI som leverandør av nytt ERP-system basert på Microsoft Dynamics AX.

Prosjektet, som vil gå over flere år, skal levere moderne økonomisystemer og løsninger som skal effektivisere konsernets prosesser. Løsningen har en total økonomisk ramme på 200 millioner kroner.

– OBOS har i de siste årene satset tungt på store byutviklingsprosjekter og byggeprosjekter. Tiden er nå inne for å gjøre en kraftfull satsing også på vår IT-infrastruktur. Dette vil danne grunnlaget for videreutviklingen av OBOS som en offensiv kunnskapsbedrift og sikre fortsatt effektiv drift, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS.

Prosjektet er delt inn i flere faser:

I første fase skal CGI, som har hovedkontor i Grenseveien 86 på Bryn-Helsfyr, levere løsninger som ivaretar grunnleggende økonomifunksjoner, økonomirapportering og styring på konsernnivå for boligprosjektene. Fase 2 vil bestå av løsninger for andre deler av OBOS-konsernet.

– Å hjelpe OBOS med å anvende teknologi til innovasjon gir høy verdi for både OBOS og medlemmene deres. CGI er veldig fornøyd med å få bistå i denne prosessen, sier Tom Hauge, Vice President i CGI Norge.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
logo_Obos79 logo_Obos79