CeBIT-nyheter fra Fujitsu
Gå tilbake

CeBIT-nyheter fra Fujitsu

6. mars 2012

Nye arbeidsstasjoner, servere og databehandlingsløsninger. Fujitsu, med norgeskontor i Østensjøveien 32 på Bryn-Helsfyr, lanserer en rekke godbiter i forbindelse med den internasjonale CeBIT-messen.

Arbeidsstasjon til krevende IT- og visualiseringsmiljøer
Ifølge presseinformasjonen lanserer selskapet CELSIUS R920, en dual-prosessor-arbeidsstasjon for de mest krevende anvendelsene. De skal være ideell for de som trenger maksimal arbeidsstasjonsytelse for å kjøre grafikkbaserte applikasjoner. Arbeidsstasjonen er i tillegg utarbeidet for høy pålitelighet og utvidelsesmuligheter for å møte fremtidens behov. De har en «cold-plug»- tilgang for front-loading av diskstasjoner og er opp til 80 prosent raskere med den nyeste Intel® Xeon® prosessoren og Intel® C600-serie brikkesett.

– Fujitsu CELSIUS R920 arbeidsstasjonen er den ultimate arbeidshesten, sier Remy Skogstrand, produktsjef for PC-er i Fujitsu Norge. – Denne enheten overgår kravene til selv de mest ressursslukende 24/7-oppgavene. Hele designprosessen har fokusert på å gi et helt nytt nivå av ytelse for å enkelt klare selv de mest omfattende prosesserings- og minneintensive parallellapplikasjonene.

Utvider skyportfolien med PRIMERGY CX400 multi-node server
De nye Fujitsu PRIMERGY CX400 Cloud eXtension x86-serverne byr ifølge presseinformasjonen på fleksibilitet, kostnadseffektivitet, og smart utskalering i sky- og høyytelses (HPC) datamiljøer. De har et innovativt, kompakt design som gir “4in2U” granularitet, høyere racktetthet og høy energieffektivitet. Fujitsu garanterer også full kompatibilitet med standard datasenterrack og infrastruktur for kjøling, som sikrer investeringer og samfunksjonalitet.

Ny generasjon PRIMERGY-servere
En ny generasjon av PRIMERGY dual-socket servere setter nye standarder for modularitet, skalerbarhet, og kostnadseffektivitet. Ifølge informasjonen oppnås samlede ytelsesforbedringer på opp mot 70 prosent med den nye Intel® Xeon® prosessor E5-familien.  Tredje generasjon av Fujitsus ServerView Virtual I/O Manager blir tilgjengelig for nye PRIMERGY dual-socket servere. Ifølge informasjonen handelr det om en allsidig serie som passer for et bredt spekter av forretningsapplikasjoner og datasentre.

Reduserer infrastrukturkostnadene
Den populære og tilpasningsdyktige databehandlingsløsningen FlexFrame blir for første gang tilgjengelig for Windows. Dette åpner ifølge Fujitsu for produktivitetsøkning og forbedret optimalisering for hele miljøer som kjører SAP-løsninger på Windows Server. Det er lagt vekt på høy tilgjengelighet for forretningskritiske applikasjoner som SAP ERP, SAP CRM og SAP Product Lifecycle Management.

Mer informasjon på www.fujitsu.no

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
IMG_7934 IMG_7934