CANAL+ blir C More
Gå tilbake

CANAL+ blir C More

13. juni 2012

CANAL+, som i Norge har kontor i toppen av Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr i Oslo, skifter navn til C More tirsdag 4. september 2012. C More vil tilby et bredere tilbud av familieinnhold, sport og dokumentarer.

Det fremgår av en pressemelding fra selskapet, som samtidig informerer om at alt innholdet da blir tilgjengelig på pc, mediebrett og mobil.

Merkevarebyttet vil kommuniseres i alle de 17 tv-kanalene som C More tilbyr i Norge, i tillegg til eksterne mediekanaler. Mer informasjon om innhold og tjenester kommer nærmere lansering.

– C More vil med vår nye merkevare tilby vårt innhold på en vesentlig mer leken og fleksibel måte enn tidligere. Vi utvider vårt tilbud med mer familieinnhold, sport og dokumentarer, og alt gjøres tilgjengelig for våre seere på tv, pc, mediebrett og mobil. Vi er med vår nye nordiske merkevarestruktur i stand til å levere vårt kvalitetsinnhold på en enkel og personlig måte slik at våre kunder skal få en best mulig opplevelse av C More, sier Steinar Brændeland, landssjef for C More Entertainment Norge, i meldingen.

Bilde av logo: www.canalplus.no
Bilde av Helsfyr Panorama: Thomas Bjørnflaten, Nye bilder

 

 

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email
Foto: nyebilder.no Foto: nyebilder.no