C More Entertainment har inngått produksjonsavtale med Monday
Gå tilbake

C More Entertainment har inngått produksjonsavtale med Monday

14. august 2012

C More Entertainment, i Norge representert i Helsfyr Panorama på Bryn-Helsfyr, har inngått en produksjonsavtale med Monday, som fra januar 2013 vil få ansvaret for sportssendingene på CANAL+ og CANAL9. 

Ifølge en pressemelding vil Kristian Oma få det redaksjonelle ansvaret for sendingene hos Monday.

C More Entertainment og produksjonsselskapet Monday har blitt enige om en produksjonsavtale for sportssendinger til CANAL+ (C More fra 4. september) og CANAL9. Monday vil fra januar 2013 få ansvaret for sendingene fra Tippeligaen (fra mars 2013), La Liga, Serie A og Europa League til C Mores kanaler.

– Vi ser frem til samarbeidet med Monday, og har stor tillit til at de vil levere høy kvalitet på våre sportssendinger i samarbeid med våre dyktige kommentatorer, eksperter og programledere, sier Steinar Brændeland, landssjef for C More Entertainment Norge, i meldingen.

C More Entertainments avdeling i Danmark har de siste årene hatt et tett samarbeid med Monday, og nå utvides samarbeidet.

– Det er en stor tillitserklæring å få dette oppdraget. Vi har lang erfaring med sportsproduksjon i Skandinavia, og har blant annet hatt ansvaret for sendingene fra Superligaen de siste fire sesongene for C More i Danmark. Fotball er en lidenskap og vi ser spesielt frem til den spennende utfordringen med Tippeligaen, sier Anders Bay, nordisk sportssjef i Monday.

Monday etableres i Norge denne høsten og Kristian Oma, som kommer fra TV2, vil få det redaksjonelle ansvaret for leveranse av sportssendinger til CANAL+ og CANAL9.

– Dette blir spennende, utfordrende og mest av alt gøy! Jeg ser frem til å jobbe med de dyktige personene i C More og kanskje Norges mest omfattende sportstilbud. Målet er å sette et markant preg på hvordan publikum og tv-seerne oppfatter produktet Tippeligaen, i tillegg til å fortsette det gode arbeidet med de allerede godt etablerte ligaene, sier Kristian Oma, som tiltrer stillingen som redaksjonssjef for Monday.

Bilde av Helsfyr Panorama: Thomas Bjørnflaten, Nye bilder.

Share on
Facebook Twitter Linkedin Email